Aktorė A. Šataitė: meilė trunka trejus metus

TV3 žiūrovai aktyviai ruošiasi raudona spalva paženklintam mėnesiui – tą rodo ir balsai, atiduoti kultinio serialo „Moterys meluoja geriau“ mylimiausių rinkimuose.

Daugiau nei 155 tūkstančiai – tiek balsų kultinio serialo gerbėjai atidavė rinkdami „Moterys meluoja geriau“ mylimiausius herojus. Kaip tik Šv. Valentino dieną, Vasario 14-ąją, TV3 eteryje – ypatinga eterio programa, kurią vainikuos serialo apdovanojimai. Ką žiūrovai išrinks mylimiausia „Moterys meluoja geriau“ moterimi, vyru, pora ir šeima?

Poros kategorijoje besivaržantys Donatas (akt. Marius Jampolskis) ir Ugnė (akt. Agnė Šataitė) šeštajame „Moterys meluoja geriau“ sezone išgyvena didelį stresą dėl... pinigų stygiaus. Tačiau ar praturtėję jiedu vienas kito nepraras? „Juk visi žinome, kad meilė netrunka ilgiau nei trejus metus“, – koketiškai flirtuodama sako A. Šataitė.

O kaip su ta meile bus seriale? Anot Agnės, naujausiose serijose jai buvo žadėtas princas ant balto žirgo. Tačiau, kol jo horizonte nematyti, jos veikėją Ugnę su mylimuoju Donatu ir toliau sies turtų troškimas. O ar santykiai atlaikytų dar vieną išbandymą, jei vieną gražią dieną pinigai netikėtai pasipiltų lyg iš gausybės rago?

Kaip Agnės ir M. Jampolskio herojams seksis kūrenti šeimos židinį, paaiškės jau naujausiose „Moterys meluoja geriau“ serijose, o kol kas ugningasis duetas ištikimų herojų balsų prašo „Moterys meluoja geriau“ mylimiausių rinkimuose. Ar jiems pavyks tapti „Mylimiausia pora“?



NAUJAUSI KOMENTARAI

dovile

dovile portretas
as labai miliu ugne
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių