Aktorę P.Heaton sugniuždė žurnalisto A.Breitbarto mirtis

Aktorė Patricia Heaton pagerbė ketvirtadienį mirusį žurnalistą Andrew Breitbartą.

Gerai žinomas 43-jų metų politinio tinklaraščio Breitbart.com savininkas netikėtai mirė vaikščiodamas naktį po vidurnakčio prie savo namų. Anksčiau jis skundėsi širdies negalavimais.

P.Heaton ši žinia pribloškė.

„Kūkčiojau visą rytą pakeliui į darbą. Mano brangus draugas ir bebaimis kovotojas Andrew Breitbartas išėjo. Negaliu neverkti“, - rašo ji interneto socialiniame tinkle „Tweeter“.

CNN žurnalistas Piersas Morganas A.Breitbarto atminimui taip pat parašė kelis žodžius šiame tinkle.

„Sukrėstas ir nusiminęs dėl staigios 43-jų Andrew Breitbarto mirties. Bebaimis, išdykęs, originalus tinklaraštininkas, aktyvistas, žurnalistas“, - rašo jis.

„Noriu pareikšti užuojautą Andrew Breitbarto šeimai. Užmirškime politinius nesutarimus. Jis buvo tikras patriotas“, - priduria hiphopo atlikėjas Russelis Simmonsas.

Savo karjerą A.Breitbartas pradėjo leidinyje „Huffington Post“, o išgarsėjo dirbdamas leidinyje „Drudge Report“, rašoma tinklalapyje BigGovernment.com.

Tapęs autoritetingu žurnalistu jis įkūrė kelis savus interneto projektus, tarp kurių paminėtini šie: „Big Government“, „Big Journalism“, „Big Hollywood“, Breitbart.tv.

„Aš mėgstu savo darbą. Patinka kautis už tai, kuo tikiu. Mėgstu patirti iš to malonumą. Mėgsti atsakyti smūgiu į smūgį, rasti sąjungininkų ir, kaip žinoma, aš mėgaujuosi įsigydamas priešų“,- rašė A.Breitbertas savo knygos „Righteous Indignation“ („Teisėtas pasipiktinimas“) įžangoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių