Aktorė Megan Fox nebevaidins filme „Transformeris 3“

Trečiojo filmo "Transformeriai" kūrėjai atsisakė aktorės Megan Fox , kai ši viešai sukritikavo juostos režisierių Michaelą Bay.

Seksualioji žvaigždė nebevaidins antrajame filmo tęsinyje, teigia šaltiniai kino kompanijoje "Paramount Pictures".

Kiek anksčiau keliuose 2009 metų interviu M.Fox sudirbo režisierių M.Bay papasakojusi, kad darbas su juo buvo tikras "košmaras", o pats jis yra "beviltiškai nerangus".
Tačiau ir pati M.Fox negali pasigirti populiarumu šios juostos filmavimo aikštelėje - pernai, reaguodami į aktorės kritiką režisieriui, trys neįvardinti filmavimo grupės nariai internetu išplatino atvirą laišką, kuriame aktorę pavadino "buka" ir "nemalonia".

Grupės nariai tvirtino, kad M.Fox yra tokia "nemaloni asmenybė, kad net neįmanoma suvokti", be to, "jai visiškai nerūpi su ja dirbantys filmavimo grupės nariai".

"Mes stengiamės, kad ji visais atžvilgiais gerai atrodytų, tačiau ji niekada nevertina niekieno sunkaus darbo", - rašoma laiške.

Tuo tarpu M.Bay ėmėsi ginti 23-jų metų aktorės, ir jos gerbėjams pareiškė, kad "netoleruos" filmavimo grupės atviro laiško žvaigždei. Po kurio laiko į grupės laišką sureagavo ir pati M.Fox.

"Aš pati kalbėjausi su suinteresuotais asmenimis. Esu labai laiminga, kad galiu dalyvauti šiame nuostabiame projekte ir laukiu filmo "Transformeriai 3" pasirodymo", - rašė ji kitame laiške.


Šiame straipsnyje: Megan FoxTransformeriai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių