Aktorė H. Mirren karališkai nutildė būgnininkų trupę

Britų aktorė Helen Mirren, vilkėdama karalienės Elizabeth II kostiumą, tikrai karališkai išbarė būgnininkų trupę, liepdama jiems nutilti.

Oskaru už britų karalienės vaidmenį apdovanota aktorė prisipažino, kad norėdama nutildyti triukšmadarius ji pavartojo ir necenzūrinių žodžių.

Reklamuodami gėjams ir transvestitams skirtą renginį „As One in the Park“ būgnininkai šeštadienį susirinko prie Gilgudo teatro Londone, kuriame kaip tik tuo metu vaidino H.Mirren.

Jų keliamas triukšmas buvo girdimas teatro salėje per pirmąjį spektaklio „Auditorija“ veiksmą, kuriame karalienę vaidinanti 67-erių H.Mirren susitinka su savo įvairių laikų premjerais.

Įpykusi H.Mirren taip išsiliejo per pertrauką, kad net nustebino savo kolegą aktorių Rufusą Wrihtą (Rufusą Raitą), kuris spektaklyje vaidina Davidą Cameroną.

Vėliau viename socialinių tinklų aktorius parašė: „O, kad būtumėt matę Helen. Ji išėjo vilkėdama visą karalienės kostiumą ir pradėjo rėkti ant būgnininkų. Tikrai. Tai užėmė kvapą“.

Tuo tarpu festivalio organizatorių pranešime rašoma, kad „akivaizdžiai supykusi aktorė suriko: “Tylos! Aš mėginu vaidinti! Žmonės už bilietus paklojo didelius pinigus!".

Interviu laikraščiui „The Daily Telegraph“ H.Mirren prisipažino, kad ji pasakė ir dar daugiau.

„Bijau, kad pavartojau keletą “tragiškų„ žodžių. Jie buvo griežtai karališkai nutildyti, bet turiu pasakyti, kad jie buvo labai malonūs ir nedelsiant liovėsi“, - sakė aktorė.

„Jie gadino mūsų pasirodymą, todėl ką nors reikėjo daryti, - kalbėjo H.Mirren. - Teatrą nuo būgnininkų skyrė plonutė siena, todėl (būgnai) nepakenčiamai garsiai girdėjosi ir scenoje. Publika visai negirdėjo, ką kalbame“.

„Tiesiogine prasme nuėjau nuo scenos, užlipau laiptais, išėjau tiesiai pro užkulisių duris, prasibroviau pro minią, kuri žiūrėjo, ir sušukau: “Liaukitės! Turite tuoj pat liautis!", tik manau, kad galėjau pavartoti stipresnių žodžių, - sakė ji.

„Jie buvo labai malonūs ir liovėsi iš karto, vos tik suprato, kad nesu viena tų pakvaišusių senučių, kurios skaito jiems moralus gatvėse“, - prisiminė aktorė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių