Aktorė D.Rudokaitė stos į žūtbūtinę kovą su oligarchu

Jubiliejiniam, dvidešimtajam, sezonui, kurio premjera – rugsėjo 2-ąją, besiruošianti TV3 televizija žada intelektualių pramogų sprogimą – įsijungti TV3 labiausiai vilios dvidešimtojo sezono kino premjeros, tarp kurių: įspūdingiausių kompiuterinių efektų kupina kino juosta „Įsikūnijimas“, nuotykių filmai „Persijos princas: laiko smiltys“, „Geležinis žmogus 2“, lietuviškai dubliuoti animaciniai šedevrai „Ledynmetis 3“, „Šrekas.

Ilgai ir laimingai“, „Žaislų istorija 3“ bei filmai visai šeimai – „Tadas Blinda. Pradžia“, „Naktis muziejuje 2“ ir daug kitų. Kultinių serialų laiku žiūrovų laukia naujausios „Nusivylusių namų šeimininkų“, „Daktaro Hauso“, „Kobros 11“, „CSI“ trilogijos ir „Kaulų“ serijos, galinga TV3 premjera – paties Steveno Spielbergo prodiusuotas serialas „Terra nova“, o populiariojo nuo Lietuvos iki Gruzijos nusidriekusio serialo „Vyno kelias“ gerbėjų – įspūdingas istorijos tęsinys.

Ką tik matyta atliekanti storžievės ūkininko žmonos vaidmenį populiariame TV3 seriale „Be namų“, aktorė Daiva Rudokaitė jubiliejiniame, dvidešimtajame, TV3 sezone pasirodys ir naujausiose „Vyno kelio“ serijose. Tik čia žiūrovai ją matys kitokią... psichiatrijos ligoninės direktorę! „Mano naujoji veikėja seriale stos į kovą su oligarchu Razujevu, suvienydama pajėgas su ligoninėje laikoma jo žmona. Žodžiu, tęsiu kovą su mafija“, – juokiasi D. Rudokaitė.

Aktorė prasitaria – pakviesta filmuotis „Vyno kelyje“ tikėjosi, kad scenarijaus vingiai ją nuves į Gruziją. Tačiau neprireikė ir filmavimo kamerų. „Penkerius metus svajojau nuvykti į Gruziją, o šiemet per atostogas netikėtai sumojome tai įgyvendinti. Labai patiko Batumis. Mačiau ne turistinį gyvenimą, o tikrą šalį. Pažinau gruzinų virtuvę, dalyvavau ekskursijoje tikruoju Vyno keliu. Patyriau labai daug žmogiškų įspūdžių, o ko nepamačiau – kalnų ar vienuolynų, tą aplankysiu kitąmet“, – šypsosi D. Rudokaitė.

Tiesa, kelionėje aktorės laukė maloni staigmena. „Viena moteris, išnuomojusi mums butą, vis klausinėjo: ‚Kur aš jus mačiau?‘. Sakiau jai: ‚Baikite juokus, aš pirmą kartą jūsų šalyje.‘ Bet paskui ji suvedė galus: ‚Jūsų lietuviškas vardas Daiva man pasufleravo, kad esate iš serialo ‚Vyno kelias‘. Tokia pat istorija kartojosi ir su kito mūsų išsinuomoto buto šeimininke. Ji taip pat patikino žiūrinti serialą. Buvo ir daugiau žmonių, kalbinusių mane apie ‚Vyno kelią‘“, – apie malonius atsistiktinumus kalba aktorė.

Tbilisyje D. Rudokaitė susitiko ir kolegą aktorių Vachtangą Chachanidzę, seriale kuriantį vieną pagrindinių personažų Niko. „Jis jau buvo mane matęs, turėjome apie ką pasikalbėti. Vachtangas pasakojo, kad labai nori į Lietuvą, – sako Daiva. – Mūsų susitikimą paįvairino prisijungusi etnografinė grupė. Buvo labai smagus vakarėlis su gruzinų tostais.“


Šiame straipsnyje: Daiva RudokaitėTV3

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių