Aktorė Drew Barrymore ištekėjo trečią kartą

Drew Barrymore šeštadienį vakare ištekėjo trečią kartą - už meno konsultanto Willo Kopelmano.

37 metų D.Barrymore ir 34 metų W.Kopelmano jungtuvių ceremonija įvyko aktorės namų Montesite sode, dalyvaujant 200 svečių, tarp kurių buvo jos kolegė iš „Čarlio angelų“ (Charlie's Angels) Cameron Diaz, aktorė Reese Witherspoon ir komikas Jimmy Fallonas.

Pora buvo sutuokta po didžiuliu baldakimu, pagal žydų papročius; apeigas atliko Kopelmanų šeimos rabinas, praneša Eonline.com.

D.Barrymore, kuri, kaip kalbama, laukiasi pirmojo vaiko, ir jos naujasis vyras abu vilkėjo „Channel“ - firmos, kuriai anksčiau vadovavo jaunojo tėvas Arie Kopelmanas, drabužius.

Vestuvių organizavimu rūpinosi garsios planuotojos Yifat Oren ir Stefanie Cove, jungtuvės įvyko kitą dieną po to, kai D.Barrymore 70 draugų ir giminaičių sukvietė į netoliese esančią rančą „San Ysidro“ repeticijai ir vakarienei.

Penktadienio vakaro svečiams buvo padovanota po krepšį vietos delikatesų, tarp jų - vyno, alyvuogių, šokoladinių triufelių.

D.Barrymore anksčiau buvo ištekėjusi iš baro savininko Jeremy Thomaso ir komiko Tomo Greeno, bet abi tos sąjungos truko mažiau nei po penkis mėnesius.

D.Barrymore ir W.Kopelmanas kol kas atsisako komentuoti pranešimus apie aktorės nėštumą.


Šiame straipsnyje: Drew BarrymoreWillas Kopelmanas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių