„Akropolio kino dienoje“ laukiama apie 18 tūkst. kino mėgėjų

Pirmą kartą prekybos ir pramogų centruose „Akropolis“ rengiama „Akropolio kino diena“ į „Forum Cinemas“ kino teatrus sukvies apie 18 tūkst. kino mėgėjų.

Didžiulio susidomėjimo nuo pat paskelbimo sulaukusi „Akropolio kino diena“ vyks vasario 27 d., trečiadienį. „Susidomėjimas išskirtine kino švente milžiniškas. Per pirmąsias penkias prekybos bilietais dienas buvo parduota daugiau nei 6 tūkst. bilietų į skirtingus kino filmus rodomus Vilniaus, Kauno, Klaipėdos ir Šiaulių „Akropoliuose“ esančiuose „Forum Cinemas“ kino teatruose“, – sako kino teatrų tinklo „Forum Cinemas“ rinkodaros vadovas Dainius Beržinis.

Per vieną dieną kino mylėtojai Vilniaus, Kauno, Klaipėdos ir Šiaulių „Akropoliuose“ įsikūrusiuose kino teatruose „Forum Cinemas“ galės pažiūrėti 20 skirtingų filmų, tarp kurių ne tik pasaulio kritikų, bet ir Lietuvos žiūrovų pripažinimą pelnę, tik ką prestižiniais „Oskarais“ apdovanoti ir patys naujausi kino filmai.

Kol kas monės aktyviausiai renkasi lietuvių kurtą kino filmą „Valentinas vienas“, jam nenusileidžia „Kietas riešutėlis: puiki diena mirti“ ir „Linkolnas“. Taip pat dėmesio neabejotinai sulauks „Oskaro“ statulėle tik ką apdovanotas „Argo“, latvių kurta „Svajonių komanda 1935“.

Bilietai į vasario 27 d. kino seansus visuose prekybos ir pramogų centruose „Akropolis“ įsikūrusiuose kino teatruose „Forum Cinemas“ kainuoja vos 8 litus, bilietai į 3D filmus – 11 litų.

Daugiau informacijos kino filmų repertuarą rasite www.forumcinemas.lt



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių