"Akistatoje“ - tamsios A.Ūso paslaptys

„Jūsų laidoje parodytas Gediminas - ne vienintelis, kurį apgavo Andrius Ūsas“, - tokie buvo pirmieji į „Akistatos“ redakciją paskambinusios Natalijos žodžiai.

„Mano kaimynė dirbo pas Ūsą, gaudavo algą. Vėliau Ūsas ją išmetė ir tik tada paaiškėjo, kad jis moters net nebuvo įdarbinęs, pinigus mokėjo neteisėtai“, - piktinosi moteris.  

Jos kaimynė - mirtinai išsigandusi. Ji bijo Andriaus Ūso keršto. „Kai paprašiau savo kruvinu prakaitu uždirbtų pinigų ir pasakiau, kad negavusi jų kreipsiuosi į teisėsaugos pareigūnus, jis pagrasino pakišti mane po velėna“, - vos tramdydama ašaras kalbėjo A. Ūso buvusi darbuotoja. 

Tuo metu neskaidria įmonės veikla kaltinamas A. Ūsas vienos laidos eteryje pasijuto kaip namie ir atvirai grasino visiems, kurie drįso paviešinti jo juodus darbelius.

Trečiadienio vakarą TV3 laidoje „Akistata“ žurnalistai užduos dar vieną klausimą - kas bendro tarp Andriaus Ūso ir garsiausio pedofilo Ervydo Čekanavičiaus? Žurnalistas Dailius Dargis jau šeštus metus bylinėjasi su Kauno pedofilu. E. Čekanavičius, jau ne kartą teistas už pedofiliją, o ir dabar laukia naujo teismo, iš žurnalistų siekia prisiteisti 1,5 mln. litų už publikacijose neva įžeistą garbę ir orumą. Pedofilija įtariamas Andrius Ūsas taip pat kreipėsi į teismą iš Drąsiaus Kedžio reikalaudamas milijono.

„Čekanavičius, kaip ir Ūsas, siekia užtildyti žurnalistus, kurie drįsta viešinti tai, ką jie tikrai norėtų nuslėpti“, - „Akistatai“ pasakoja žurnalistas D. Dargis.

Tamsios Andriaus Ūso paslaptys laidoje „Akistata“ trečiadienį, kovo 24 dieną, 19.40 val. per TV3.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių