A.Kandelis: Deividai, pajudink savo kiaušinius, kad atsirastumėte pirmoje vietoje!

TV3 šokių projektas „Šok su manimi“ jau įgavo pagreitį. Likus vos dešimčiai porų konkurencinė įtampa tik didėja.

Pirmieji šokių aikštelę „sušildė“ Irma Jurgelevičiūtė ir Tomas Slausgalvis. Jūratė Norvaišienė ir Andrius Kandelis liko patenkinti tiksliai atliktais šokio žingsniais. Anot Janinos Lapinskaitės, ji pati taip šokti negalėtų, o aktorinis poros darbas buvo puikus. „Šokis – ne „balalaikos“, šokti – ne taip lengva. Ši pora buvo labai ritmiška, tačiau jūs pradėti nemokate, pirmiems yra labai sunku“, – teigė Jurijus Smoriginas.

Aistis Mickevičius ir Viktorija Kunauskaitė sušoko lėtą valsą. „Aisti, kaip buvo nuostabu pamatyti, kaip tu suklydai. Kuo tu blogiau šokai, tuo man labiau patikai“, – sakė garsusis baletmeisteris J.Smoriginas. „Man Aisčio pasidarė gaila, toks sudėtingas šokio brėžinys. Aš tikiu, kad jūs per repeticijas sušokate geriau“.

Eirida Daukšienė ir Olegas Koliakinas scenoje bandė „atsiskleisti“ šokdami džaivą. „Gerbiama Eirida, jūs man pasirodėte kaip girta, o Olegas ketino skelti jums per vieną vietą“, - komentarų negailėjo J.Smoriginas.
„Toks įspūdis, kad buvo mažai dirbta. Kitą kartą tikiuosi, kad bus sėkmingiau“, - teigė J.Norvaišienė.

Ineta Stasiulytė ir Deividas Meškauskas sušoko fokstrotą. „Man ši pora yra viena iš favoričių. Anot Inetos, pora dabar yra projekto šeštoje vietoje. Tai pajudink Deividai savo kiaušinius, kad atsirastumėte pirmoje vietoje“, – drėbė A.Kandelis, pažįstantis D.Meškauską nuo vaikystės. „Jurijau, ar žinote, kaip vadinasi ši pora? Stok su Deividu ir laimėsi šokių projektą“, – papildė A.Kandelis.

Tomas Kairys ir Violeta Burneikienė ant parketo sukosi tango ritmu. „Tomai, mes visi kompleksuojame, visi žino jūsų negalią ir dėl to daro nuolaidą, bet aš jumis žaviuosi. Jūs neįsivaizduojate, kokio gražaus kūno yra šis vyriškis“, – stebėjosi J.Smoriginas.

Arabiškais akcentais pasipuošę Žilvinas Šilgalis ir Karina Jeremian sušoko lėtą valsą. J.Smoriginas šios poros kompoziciją įvertino kaip geriausią. „Jeigu tu šią porą blogai vertinsi, aš tau nutrausiu vieną vietą“, – prieš projekto transliaciją J.Smoriginui pasakė Zita Kelmickaitė. Baletmeisteris patikslino, kad garsi muzikologė kalbėjo apie ausis. „Aš jūsų blogai vertinti tikrai nesuruošiu“, – pridūrė J.Smoriginas.

Ramūnas Matonis ir Rasa Židonytė nuotaikingai sukosi čiačios ritmu. „Ramai, tu tikrai pralaužei ledus. Tu jau – ne policininkas, tu – šokėjas“, - Ramūną pasveikino A.Kandelis. „Tie „litovcai“, jums tik alaus bačką paduoti ir ritmą paleisti...“ – komentavo J.Smoriginas.

Raimondas Rumšas ir Rūta Ramanauskaitė ant parketo parodė linksmąjį kvikstepą. „Ačiū, Rūta, tu išgelbėjai visą situaciją, tu esi briliantas“, – pagyrų negailėjo J.Smoriginas. Komisija laikėsi vieningos nuomonės, kad poros šokyje trūko ritmo.

Donatas Montvydas ir Katerina Voropaj ritmingai šoko džaivą, laidos vedėjus poros vaidinimas įtikino. „Donce, šiame projekte tu esi vienintelis, kuris taip gali judinti savo kūną“, - komplimentų negailėjo A.Kandelis. „Tam vaikinui (Donatui) lygių šiame projekte nėra“, - pagyras žėrė J.Norvaišienė. „Tai buvo taip stilinga, taip gerai ir taip talentinga. O svarbiausia, tu esi vertas šokti su Katerina“, – negalėjo atsistebėti poros pasirodymu baletmeisteris.

Ona Kolobovaitė ir Andrius Butkus žiūrovus džiugino lėto valso kompozicija. „Onute, nežlugdyk tu Andriaus. Gerbk save ir nebandyk viena „dupcia“ daug užsėsti, jeigu neturi projektui laiko“, – kiek įžūlokas buvo J.Smorigino komentaras. „Ši pora parodė labai gražų vaizdelį ir ta drama mane įtikino“, – baletmeisteriui paprieštaravo J.Norvaišienė. „Buvo labai smagu žiūrėti į šią porą ir norėjosi, kad šis šokis tęstųsi amžinai. Kovokite dėl pirmos vietos“, – pridūrė A.Kandelis.

Šią laidą neliečiamųjų statusą turintys Eglė Jackaitė ir Tadas Rimgaila ant parketo sukosi tango ritmu. „Egle, na jūs „durneliai“ abu. Tokią gerą kompoziciją parodėte, o šiandien jūsų negalima vertinti, - kalbėjo J.Smoriginas. - Eglė šį vakarą buvo tokia kalė, tai buvo nuostabu“.

Žiūrovai pirmąją vietą skyrė Donatui Montvydui ir Katerinai Voropaj. Antrieji buvo Ona Kolobovaitė ir Andrius Butkus. Tretieji liko Irma Jurgelevičiūtė ir Tomas Slausgalvis. Labiausiai žiūrovus nuvylė Aistis Mickevičius ir Viktorija Kunauskaitė.

Susumavus komisijos ir žiūrovų balsus paaiškėjo, kad šios laidos geriausiais pripažinti Donatas Montvydas ir Katerina Voropaj.

Projekto parketą paliko Eirida Daukšienė ir Olegas Koliakinas. Anot laidos vedėjo Vytauto Šapranausko, ši pora su mumis jau nebešoks.


Šiame straipsnyje: Šok su manimi

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių