A.Jolie ir B.Pittas nesiskiria, tik tvarko finansinius reikalus

Holivudo garsenybės Angelina Jolie ir Bradas Pittas paneigė pranešimus, esą jie planuoja išsiskirti, o jų draugai tvirtina, kad žiniasklaida suklydo, kai ikivedybinį kontraktą palaikė ženklu, jog aktoriai suka skirtingais keliais.

Pora ir A.Jolie tėvas Jonas Voightas paneigė vieno britų laikraščio pranešimus, kad A.Jolie ir B.Pittas nebegyvena kartu.

Šie gandai sukėlė sambrūzdį pasaulio bulvariniuose tinklalapiuose.

Vienas tai porai artimas šaltinis sako, kad ši istorija - visiška netiesa, nes pora esą pasirašė milijonų vertės ikivedybinį kontraktą, kuris sutvirtins jų ryšį.

"Bradas ir Angelina gruodį dalyvavo susitikime su garsia teisinių paslaugų firma Los Andžele, kuri aptarė teisinio dokumento, panašaus į ikivedybinę sutartį, sąlygas, - tas šaltinis sakė žurnalui "Life & Style". - Pora pasirašė tą dokumentą sausio pradžioje. Jie susitarė dalytis savo pinigais, turtu ir savo šešių vaikų globa. Tėvų skyrybų atveju, jie visi liktų gyventi su Angelina".

"Jie su teisininku kalbėjosi ne apie skyrybas - apie tai nebuvo net užsimintą per tą susitikimą. Bradas ir Angelina kol kas nesiskiria", - pridūrė laikraščio pašnekovas.


Šiame straipsnyje: Angelina JolieBradas Pittas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių