Afrika stebėjo lietuvių projektą „Bėganti nuotaka“

16 nuotakų, penki jaunikiai, 16 prabangių automobilių, keturi policininkai, buteliais žongliruojantis barmenas. Centrinė keturis milijonus gyventojų turinčio Keiptauno gatvė stebėjo efektingą lietuvių projektą "Bėganti nuotaka".

Pietų Afrikos Respublikos sostinėje Keiptaune įspūdingame projekte dalyvavo 80 žmonių. Buvo 16 nuotakų (juodaodė ir mulatė, kitos baltaodės), penki (juodaodis, mulatas ir trys baltaodžiai) jaunikiai ir 16 naujintėlaičių bei antikvarinių automobilių. Raudonas "Ferrari 430 Spider" ir geltonas "Ferrari Scaglietti" priešakyje, taip pat "Bentley Flying Pur", "Mercedes SL 65 AMG", "Jaguar E-Type"...

"Kaip tai gali pavykti?", "Neįmanoma", - abejonių raukšles afrikiečių kaktose po šou pakeitė plačios baltadantės šypsenos.

... O projekto pradžia buvo kitame Pietų Afrikos Respublikos mieste - Johanesburge. Sunki. Mieste, kur visi namai apjuosti elektrinėmis arba spygliuotomis tvoromis. Ir visi žmonės bent kartą gyvenime patyrę atvirą vagystę, apiplėšimą ar buvo išmesti iš automobilio.

Apie įspūdingą lietuvių projektą Keiptaune, vestuvių ir ryšių ypatumus Afrikoje skaitykite šeštadienį dienraštyje.


Šiame straipsnyje: Bėganti nuotaka

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių