A.Fitzpatrickas atveš ypatingų dovanų „Kiwi“ klubui

Šeštadienį uostamiesčio „Kiwi“ klubą sudrebins angliški techno garsai iš pačios pasaulinio garso žvaigždžių kalvės – „Bedrock Records“.

Alanas Fitzpatrickas tęs vakarėlių ciklą „Made in UK“ ir jau kaip „Kiwi“ šeimos narys atvyks pristatyti naujausią albumą bei „Kiwi“ kūrinį. Svečią „apšildys“ ištikimiausi klubo rezidentai Uncle Roll ir Manchini.

Plačių pažiūrų, atviras naujiems garsams ir idėjoms, tačiau ištikimas elektroninės muzikos techno krypčiai –  taip būtų galima apibūdinti Alano požiūrį į muziką. Atlikėjui didžiausią įtaką padarė pastarųjų penkerių metų techno skambesys ir jaunystėje dievinti Adamas Beyeris, Richie’s Hawtinas, Jeffas Millsas, Pete’as Tongas ir kiti, su kuriais šiandien kūrėjas gali drąsiai konkuruoti ne tik muzikos topuose, bet ir šokių aikštelėje. Ne vienas šio industrinio garso gamintojo kūrinys tinka karščiausiai vakarėlio daliai. „Nebandau jų kurti konkrečiam nakties metui – sudėlioju idėjas taip, kaip pavyksta. Bandau kurti tokią muziką, kurioje atsispindėtų mano DJ setų nuotaika – daug „grūvo“, energijos ir nesveiko chaoso”, – kalbėjo techno meistras apie savo kūrybą.

Šviežaus industrinio garso kompiliacijos netruko sužavėti garsius klubinės scenos veikėjus A.Beyerį ir Johną Digweedą. Pastarasis neliko abejingas kūriniui „Reflection“ ir netrukus pasiūlė jį išleisti savo legendinėje „Bedrock Records“ įrašų kompanijoje bei tapti žymios prodiuserių šeimos nariu. BBC radijo 1 laidos „Essential Selection“ šeimininko P.Tongo dėmesį taip pat  patraukė šis hitas, kurį jis pavadino „2009 metų klasika“.

„Nesitikėjau, kad kūrinys pasieks tiek daug, bet jaučiau, kad jame slypi užtaisas, galintis sugriebti už jausmų. Džiaugiuosi, kad nuojauta pasitvirtino. Nors „Reflections“ ir labai skiriasi nuo to, ką kuriu įprastai”, – tvirtino A.Fitzpatrickas.

Eiliniam klubo lankytojui jo vardas gal ir nieko nesako, tačiau per pastaruosius dvejus metus jo – tiek kaip didžėjaus, tiek kaip prodiuserio – vertė gerokai šoktelėjo. Dabar Alanas neabejotinai yra ateities klubinio garso madų kūrėjas, kurio „sąskaitoje“ – ne vienas albumas, ne viena dešimtis miksų ir remiksų.

Surengdamas vienintelį pasirodymą Rytų Europoje – „Kiwi“ helovyno vakarėlį, Alanas uostamiesčio klubinėtojus „pritrenkė“ šviežaus techno skambesio gaminiais. Industrinio garso virtuozas buvo šiltai sutiktas bei nustebintas muzikos gerbėjų gausos. Todėl jis su didžiausiu entuziazmu ruošiasi grįžti į Klaipėdą. Vakarėlyje „Made in UK“: Alan Fitzpatrick „Album Launch Party“ svečias pristatys savo naujausią albumą ir specialiai šiam klubui sukurtą kūrinį „Kiwi“.

Į šeštadienio vakarėlį „Kiwi” klube (J.Janonio g. 27, Klaipėda) iki 23 val. pirmam 100 atėjusiųjų įėjimas – 10 litų, kitiems – 15 litų, su VIP kortele – 5 litai.


Šiame straipsnyje: klubai"Kiwi"Alan Fitzpatrick

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių