A.Ditkovskytė ir P.Vanagas išsiveržė į pirmąją „Ledas ir liepsna“ vietą

Naujausioje Pirmojo Baltijos kanalo (PBK) projekto „Ledas ir liepsna“ laidoje Agnė Ditkovskytė ir Povilas Vanagas pirmą kartą tapo projekto lyderiais, surinkdami aukščiausius dviejų paskutinių laidų suminius balus - 23.98.

Už pasirodymą ant ledo pora pelnė maksimalų komisijos narių įvertinimą – 12 balų. Po lietuvių poros pasirodymo žiūrovai salėje ir vėl kilo iš krėslų ir už šokį dėkojo audringais aplodismentais.

Ši „Ledas ir liepsna“ laida buvo skirta čiuožimui ant ledo, o jos tema tapo legendinės viso pasaulio dainos. A.Ditkovskytė ir P.Vanagas savo pasirodymui pasirinko Louis Armstrongo ir Ellos Fitzgerald dainos „Summertime" versiją . Techniškai sudėtingais judesiais pora ant ledo atskleidė meilės istoriją, alsuojančią vasaros karščiu ir saldžiais bei prisirpusiais vaisiais.

Komisijos narys A.Cekalo pasirodymą įvertino kaip puikiai suvaidintą istoriją, kuri privertė įtikėti perteikiamais jausmais. O D.Šepeliovas išsidavė norįs, jog ši pora laimėtų projektą. Jo manymu, šokis buvo buvo skirtas ne visiems, o tik gilų pajautimą turintiems žmonėms.

Per tris projekto mėnesius iškrito tik keturios poros. Iš likusių keturiolikos dabar jau nebeiškris nė viena pora. O pasirodymų įvertinimai bus sumuojami kiekvienoje laidoje. Projekto nugalėtojais taps komisijos narių ir žiūrovų balsų daugumą surinkusi pora. Sekanti projekto „Ledas ir liepsna“ laida ir dar vienas nugalėtojų titulo vertas lietuvių pasirodymas – gruodžio 19 d., sekmadienį 17:20 val. per PBK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių