„Abipus sienos“: už žaginimą reanimobilyje suimto mediko išpažintis

Pasišventęs medikas ar sekso maniakas? Kaip reikėtų vadinti bendruomenės slaugytoją Kęstutį Stasaitį, sulaikytą, įtarus aštuoniolikametės išžaginimu greitosios medicinos pagalbos automobilyje, ir kartu su vairuotoju Janu Andžejumi Borkovskiu, suimtus trims mėnesiams?

Kritusi ir į sudužusio butelio šukes veidą susižalojusi mergina, kuriai draugai iškvietė greitąją, pareigūnams papasakojo sulaukusi ne skubios pagalbos, o nenustatyto medikamento injekcijos į sėdmenis. Preparato, nuo kurio pacientė esą netekusi galimybes kontroliuoti kūno judesius, o po to buvusi išžaginta 36-erių mediko ir 62-jų vairuotojo.

Ekspertai aštuoniolikametės kūne aptiks neginčijamų dviejų vyrų lytinio akto pėdsakų. Suimtas K. Stasaitis, žurnalistus susiradęs pats, neneigs, kad tai gali būti ir jo fiziologiniai pėdsakai. Tvirtindamas, kad pasitiki tik mūsų kūrybine grupe, įtariamasis ryšis pirmą sykį atsiverti ir pateiks neįtikėtiną savo versiją.

Ar jauno mediko ir pagyvenusio vairuotojo galimas nusikaltimas - vienkartinis, ar tai jau įsisenėjusi piktžaizdė  Vilniaus greitosios medicinos pagalbos stotyje? Kiek panašių nusikaltimų slepia nepermatomi reanimobilio langai ir nuotraukos, darytos paties K. Stasaičio mobiliuoju telefonu? Beveik neabejojama: šįkart pasiskundusi mergina - ne viena ištvirkusios brigados auka...

Tokia, kokios dar nebuvo „Abipus sienos“ publicistika - trečiadienį, 19 val. 40 min. per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių