„Abipus sienos“: ar galėjo pedofilų orgijose dalyvauti patys Venckai?

Ar galėjo pedofilų orgijose dalyvauti pati teisėja Neringa Venckienė ir jos vyras, aistringas medžiotojas Aidas? "Abipus sienos" - nauja bėglio iniciatyva darytų vaizdo įrašų dozė ir žodžiai, kurių neištrinsi. 

Drąsiaus Kedžio ir jo aplinkos žmonių iniciatyva kovos įrankiu paverstos mergaitės pasakojimas taps spekuliacijų objektu. Kas tikra, o kas išgalvota? Kur baigiasi melas ir prasideda beprotybė? Tačiau šičia turėtų būti viskas tikra. Tikras mamos ir jos bičiulių nuskriaustos mergaitės liudijimas. Tai kas, kad filmuoja tėvas, o ne tie, kurie turi teisę tai daryti. Tai kas, kad ne viskas vyksta sklandžiai, kaip norėtųsi.

D. Kedžio sesuo teisėja Neringa Venckienė apie tai, kuo savo namuose užsiima brolis - žinojo. Veikiausiai savo akimis matė, kaip mergaitė šliaužioja, ropinėja it būtų iš zoologijos sodo. Matė ir žinojo daug, kad galėtų šią beprotybę sustabdyti. Tačiau nesustabdė. Į Kedžių namus atvykęs kompiuterių specialistas Mindaugas pats įsitikino, ką porelė išdarinėja. Tinklalapis pedofilai.com turėjo suduoti mirtiną smūgį visiems, o ypač Stankūnaitei su savo seserimi, Ūsu ir Furmanavičiumi. Sumontuotą mergaitės pasakojimą buvo nuspręsta skubiai patalpinti į internetą, viešai tariamus pedofilus įvardinti ir pasmerkti...

Iš karto po žudynių buvo imta narstyti šeimos istoriją skersai išilgai. Paaiškėjo, kad D.Kedys - ne vienintelis savo giminės atstovas, aplinkiniams sukėlęs šoką ir nuostabą. Prieškariu už grotų sėdėjo ir jo senelis Juozas Markauskas, neva turėjęs nemalonumų dėl to, jog įtarė vienos pasiturinčios šeimos galvą naktimis žaginant savo tarnaitę. Neprognozuojamo būdo vyras įvykdęs savo teisingumą - smeigęs žmogui peiliu į pilvą. Kalbama, kad Drąsiaus senelis buvęs labai keistas žmogus, nemėgęs kryžiaus. Manęs, kad jis yra ne garbinimo objektas, o žudymo įrankis.

Nacionalinės medžioklės ypatumai - trečiadienį 19.40 laidoje "Abipus sienos" per LNK.  



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių