A.Baukutė pranešė, kad pavogtas jos skandalingas šuo

"Pagrobtas mūsų šeimos narys - šuo Morta!" - tokią šokiruojančią žinią jau šio ketvirtadienio laidoje "Valanda su Rūta" praneš Seimo narė Asta Baukutė.

"Po gausybės reportažų, parodytų apie mūsų neva nemaitinamą ir neprižiūrimą Mortą, ji dingo. Atvažiavę jos pašerti neberadome. Manėme, kad rujos metu ištrūko, taip jau yra buvę, tačiau, pakalbėję su kaimynais, sužinojome, kad buvo atvažiavę du automobiliai, kurie mūsų šunytę ėmė ir išsivežė", - su ašaromis akyse pasakos A.Baukutė.

Pasak jos, šuo paimtas iš privačios teritorijos, mat, neapsigindami nuo žurnalistų atakų, jie kalytę perkėlė į vidinį namo kiemą. Seimo narė teigia pareiškimą dėl pagrobto šuns parašiusi Trakų rajono policijos komisariate, čia pradėtas ikiteisminis tyrimas.

"Valanda su Rūta" laidoje, kurioje šįkart bus kalbama apie tai, ar politikai turi teisę į privatų gyvenimą, bus priminta ir kita istorija, kuomet Astos Baukutės vyras Kęstutis Rupulevičius padarė avariją bei savavališkai pasišalino iš įvykio vietos.

"Žinojau, kad niekas net nesivargins aiškintis, kodėl taip įvyko, o paprasčiausiai nuteis be kaltės įrodymo. Todėl išvažiavau. Taip, padariau klaidą", - tikins K.Rupulevičius. Tačiau jo sutuoktinė Asta tikins, kad, kaip ir visi žmonės, taip ir ji, bei jos vyras daro klaidas, ir atsiprašys už jas visos visuomenės.

Tuo tarpu Seimo narys ir buvęs finansų ministras Algirdas Butkevičius papasakojo apie prieš kelerius metus žuvusį sūnų bei tai, kaip ši žinia eskaluojama viešai paveikė jo šeimą.

"Man bei visai mūsų šeimai buvo labai skaudu, kai spaudoje nuolat mirgėjo nuotraukos bei išsamūs straipsniai apie mano sūnų. Tačiau tuo metu aš buvau ministras, tokia buvo mano kaip viešo asmens kaina", - tikino A. Butkevičius.

Laidos metu žiūrovams taip pat bus suteikta galimybė pareikšti savo nuomonę balsuojant "Taip", arba "Ne" klausimu: "Ar politikai turi teisę į privatų gyvenimą?".

Visa tai - jau šį ketvirtadienį, 19.40 laidoje "Valanda su Rūta", per LNK.

 


Šiame straipsnyje: baukutėšuo

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių