A.Baukutė: dar sykį įsimylėjau savo vyrą

Kaip Seimo narei pavyko nuslėpti nėštumą ir kodėl ketvirtosios atžalos ji su vyru nutarė susilaukti tyliai?

Jau šį pirmadienį laidos „Gyvenimas yra gražus“ žiūrovai turės galimybę išvysti pirmuosius vos prieš mėnesį gimusio mažylio Anupro kadrus ir išgirsti atvirus parlamentarės ir jos sutuoktinio interviu, kuriuos po ilgos tylos juodu nutarė duoti TV3 gyvenimo būdo žurnalo kūrėjams.

„Gyvybė yra vertybė, o kam eskaluoti? Nėštumas nėra liga, aš ir laukdamasi Rapolo iki šešto mėnesio dirbau, ir sėkmingai. Niekam nekliudžiau, viską sugebėjau. O tai, kad šįsyk žiniasklaida negavo pikantiškos žinios apie mano nėštumą, iš to tik išlošėm, nes vaikelio susilaukėm ramiai, niekas nespekuliavo šia žinia. Žinau, kad kažkam buvo noras mane įžeisti, kad gal jau priklausau rizikos grupei, kad nebe mergaitė gimdau, todėl norėjosi apsisaugoti nuo bet kokių neigiamų emocijų. Ir pavyko“, – pirmadienio laidoje kalbės politikė.

Poros namuose Trakų rajone vis dar apstu balionų, o atvykėlius pasitinka didžiulis plakatas su užrašu „Sveikas, Anuprai“. Kai prie rusenančio židinio susirenka visa šeima, visos kalbos sukasi vien apie naująjį jos narį, pasaulį išvydusį lygiai prieš penkias savaites. Kaip buvusios aktorės, o dabar Seimo narės gyvenimą pakeitė sūnaus gimimas?

„Dar sykį įsimylėjau savo vyrą, nes pamačiau, koks jis rūpestingas mūsų vaikams ir man. Pasikeičiau ir pati, tapau ramesnė“, – atviraus A. Baukutė, tačiau ne visi laidos „Gyvenimas yra gražus“ žurnalistų užduodami klausimai bus tokie malonūs ausiai.

Kodėl garsi šeima nuolat įsipainioja į didžiulius skandalus ir kaip patys aiškina šias istorijas? Kiek tiesos prieš kurį laiką publikuotuose straipsniuose, kad Kęstutis Rupulevičius vengia mokėti alimentus vaikams iš pirmosios santuokos ir net su jais nebendrauja?

„Tai ilga ir sudėtinga istorija, bet aš ją papasakosiu“, – sako Seimo narės vyras, pasiryžęs sėstis prieš kamerą.

Džiaugsmas gimus sūnui ir ilgai lauktas Astos Baukutės atvirumas – tik laidoje „Gyvenimas yra gražus“ jau šį pirmadienį, gruodžio 6 dieną, 20.30 val. per TV3.


Šiame straipsnyje: Asta Baukutė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių