30-ąjį jubiliejų Skaiva švęs šunų parodoje

Vasara televizijos laidų vedėjams – atokvėpio metas, tačiau TV8 laidos „Keturkojis šou“ autorė ir vedėja Skaiva Jasevičiūtė negali nustygti vietoje – be perstojo keliauja, o su savo keturkojais skina pergales šunų parodose. Skaivos rankose – visas glėbys šią vasarą jos augintinių iškovotų apdovanojimų.

„Beveik nėra laisvo savaitgalio, kad sėdėtume namie. Šią vasarą jau spėjome aplankyti net kelias šalis. Pasaulinėje taksų veislės šunų parodoje Vengrijoje vienas mano augintinis tapo Vengrijos čempionu, o visų veislių pasaulinėje parodoje ‚World Dogs Show‘ visi mano taksai buvo puikiai įvertinti žinomų teisėjų ir įveikę begalę stiprių konkurentų pateko į geriausių trejetukus savo amžiaus grupėje. Versalis gavo Austrijos klubo nugalėtojo titulą“, – pasakoja Skaiva.

Visi „Keturkojis šou“ vedėjos augintiniai iš Lenkijos grįžo su Lenkijos čempionų titulais, o Lietuvoje Skaivos taksai jau dvi savaites iš eilės pakliūna į gražiausių šunų dešimtuką įvairiose parodose.

Besiruošdama savo gimtadieniui Skaiva spėjo aplankyti Sankt Peterburgą, kur grožėjosi baltosiomis naktimis ir, žinoma, dalyvavo šunų parodoje. Du šeimininkės taksai tapo Rusijos čempionais. „Šis miestas mane sužavėjo savo grožiu, o vietiniai gyventojai – draugiškumu. Nors šunų parodos ringe buvome konkurentai, renginiui pasibaigus peterburgiečiai man aprodė visą miestą – geriausius restoranus, gražiausias vietas. Pirmą kartą pamačiau, kaip atrodo baltosios naktys – antrą valandą nakties dar buvo šviesu. Būtinai čia sugrįšiu“, – įspūdžiais dalijasi Skaiva.

Savo 30-ąjį jubiliejų, kuris – jau šį sekmadienį, liepos 1-ąją, Skaiva taip pat švęs šunų parodoje. „Šie metai tikrai buvo šuniški. Žinoma, tik gerąja prasme. Jubiliejų bus smagu paminėti ne tik šeimos ir draugų rate, bet ir su bendraminčiais, kurie turi keturkojus draugus. Manau, bus linksma, nes paroda vyks netoli Klaipėdos – mano gimtojo miesto. Tikiuosi, kad mano šunys padarys gimtadienio dovaną – pasieks aukščiausių rezultatų“,– šypsosi ne tik šventei, bet ir naujam televizijos sezonui besiruošianti Skaiva.


Šiame straipsnyje: Skaiva Jasevičiūtė

NAUJAUSI KOMENTARAI

v

v portretas
zoofile = )

fui

fui portretas
visai stogas nuvažiavo poniutei..

rj

rj portretas
o gal ir istekes uz suns ????????????????
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių