„24 valandos“ rengėjai Prienuose susidūrė su neįtikėtina agresija

Reginai labai pasisekė, nes ji turi suaugusį sūnų, kuris, pasitaikius progai, prisiekia meilę savo mamai.

Tačiau Reginai labai nepasisekė, kad jos sūnus prieš kelerius metus iš kito vyro nuviliojo Rimą. Jaunavedžiai, jau senokai perkopę brandaus amžiaus ribą, apsigyveno Reginos namuose.

Marti uošvienei šiltų jausmų nepuoselėjo – išgėrusi ne kartą ją apkūlė, o kol mylintis sūnus miegojo kitame kambaryje, nepasigėdino Reginos akivaizdoje ir kitam vyrui šiltus jausmus „išpažinti“.

Tad LNK laidos „24 valandos“ ponia Regina paprašė martelę išvežti iš jos namų toli toli, kad kelio atgal nerastų.

Algimantas, kaip mylintis sūnus, mamos reikalavimui pritarė. Net pats bandė Rimą iškraustyti, tačiau ji, nepaisant solidaus amžiaus, pasirodė vikri beesanti ir vis taikėsi Algimantui į ranką įkąsti. Gražiuoju su Rima nepavyko ir „24 valandoms“ susitarti. Teko kviesti policiją. Policijos pareigūnų arši moteris taip pat nepaklausė, negana to, neadekvačiai elgtis pradėjo. Tada jau teko kviesti greitąją medicinos pagalbą.

„24 valandos“ jau ne kartą, prisikentėjusių moterų paprašytos, iškraustė girtuokliaujančius ir smurtaujančius sugyventinius. Tačiau su tokia agresija iš moters pusės laidos kūrybinė grupė susidūrė pirmą kartą. Neįtikėtini nuotykiai Prienų rajone laidoje antradienį „24 valandos“ 17.45 per LNK.


Šiame straipsnyje: agresijasLNK

NAUJAUSI KOMENTARAI

165165

165165 portretas
oooo paramedikas
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių