20-mečio proga legendinis „Simpsonų“ serialas - kasdien per TV6

Gruodžio 17-ąją populiariausiam animaciniam serialui „Simpsonai“ sukako 20 metų. Iki šios dienos šios geltonos šeimynos - Houmerio, Mardžės, Barto, Lizos ir Megės gerbėjai iš viso pamatė net 450 serijų.

Per šimtas nominacijų ir tiek pat apdovanojimų, žvaigždė „Holivudo šlovės alėjoje“, kultinės personažų frazės, patekusios į žodynus, pirmas istorijoje animacinis „Playboy“ viršelis, 20 metų nepetraukiamos transliacijos, sveikinimas iš Vatikano jubiliejaus proga ir milijonai gerbėjų visame pasaulyje! Visa tai - animacinis serialas „Simpsonai“.

„Aš svajojau, kad mano galvoje tūnantys personažai patiktų žmonėms. Kai aš pirmą kartą prabilau apie Simpsonų šeimos idėją apgalvotai siekiau, kad personažai būtų panašūs į Walto Disney'aus Miki Mauzą. Norėjosi, kad animacinius herojus būtų galima pažinti net iš silueto“, - sako milijonus iš kultinės animacinės komedijos uždirbantis Mattas Groeningas.

Šiuo ypatingu, visame pasaulyje puikiai vaikų ir suaugusių pažįstamu serialu nuo sausio 4 dienos vakarais gali mėgautis ir TV6 žiūrovai. Aktyviausius animacinės komedijos gerbėjus kviečiame užsiregistruoti oficialiame TV3 facebook tinklalapyje ir dalyvauti specialiame žaidime, atsakyti į klausimus ir laimėti spalvingus marškinėlius su „Simpsonų“ atributika.

Linksmas, populiarus, nemirštantis „Simpsonų“ serialas - kiekvieną darbo dieną 20.00 val. per TV6.

 


Šiame straipsnyje: Simpsonai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių