10 priežasčių, kodėl moteris atsisako susipažinti su vyru

Turbūt  ne vienai moteriai pažįstamas jausmas, kai prie jos priėjo susipažinti vyras, tačiau ji atsisakė. Aišku, galima pagalvoti, kad jis jai nepatiko. Tačiau yra ir kitų atsisakymo priežasčių.

1. Atsisako, norėdama atkreipti dėmesį

Visuomenėje gyvuoja stereotipas, kad atsisakiusi susipažinti su vyru, moteris tik dar labiau atkreipia jo dėmesį ir pažadina jame medžiotojo instinktą. Tačiau, jei vyras patiko, prieš atsisakant susipažinti, reikėtų pagalvoti du kartus. Nes dauguma vyrų nemėgsta, kai su jais žaidžiama. Todėl dažniausiai jis savo ketinimo antrą kartą nebekartoja.

2. Nemaloni išvaizda

Moterys moka įvertinti vyrų išvaizdą per pora minučių. Besirūpinančios savo išvaizda moterys nori greta savęs matyti tokį pat partnerį, kuris taip pat būtų neabejingas savo išvaizdai. Tačiau yra ir tokių moterų, kurioms svarbiau kas vyro galvoje.

3. Ji – ne laisva

Moteris turi nuolatinį partnerį ir ji neieško naujų pažinčių.

4. Ji flirtuoja

Moterys nori jaustis seksualiai patraukliomis, todėl jos mėgsta atitinkamais signalais ar gestais atkreipti vyrų dėmesį. Nors iš tikrųjų jos nė nesiruošia su jais užmegzti pažintį. Jei vyrui patinka flirtuoti su moterimi ir jam visai nesvarbu pažinties rezultatas, tai viskas tvarkoje. Tačiau toks moters elgesys gali stipriai užgauti vyro savimeilę.

5. Karti patirtis

Tarkim, moteris jau kelis kartus bandė susipažinti su vyrais internetu, tačiau tos pažintys baigėsi nesėkmingai. Todėl ji įsikala į galvą, kad toks susipažinimo būdas – ne jai, nes kitomis aplinkybėmis jai būtų pasisekę. Žinia, kad pasaulyje nėra dviejų vienodų žmonių, todėl ir toks būdas susipažinti – logiškas ir suprantamas.

6. Neteisingas pirmas žingsnis

Vienoms moterims patinka, kai vyras padėdamas ranką jai ant peties pasako: „sveika, pupyte“, o kitos tokį kreipimąsi palaiko įžūlumu. Ir net tada, kai vyras jai patinka, ji atsisako susipažinti. Tai greičiau jau vyro problema.

7. Ne ta vieta ir ne tas laikas

Moteris gali atsisakyti susipažinti tiesiog dėl prastos nuotaikos ar kitų asmeninių problemų.

8. Neseniai nutrūkę santykiai

Būna, kad moteris išgyvena dėl neseniai nutrūkusių santykių ir jos nedomina naujas meilės romanas. Nors žvelgiant iš kitos pusės, tai nėra svarus pretekstas. Visada galima bendrauti kaip su vienu vyru, taip ir su kitu.

9. Jis nepasitiki savimi

Moterims patinka vyrai, kuriais galima pasitikėti. Jei jis nežino kur dėti rankas, laksto akys, nesurezga sakinio, tai kažin, ar moteris panorės susipažinti su tokiu vyru.

10. Jis jai nepatinka

Tai – pagrindinė priežastis, kodėl moteris nenori susipažinti.


Šiame straipsnyje: moterys

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių