„Žolės“ mėgėjams – Kauno policijos smūgis

Kauno Dainavos ir Centro policijos komisariatams priklausiančiose teritorijose per parą pradėti net penki ikiteisminiai tyrimai dėl narkotikų.

Apie 19 val. Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Patrulių rinktinės Mobilaus būrio patruliai Šiaulių g., pas A. S., gimusį 1975 m., ir T. J., gimusį 1988 m., kurie sėdėjo automobilyje „VW Golf“, rado augalinės kilmės galimai narkotinę medžiagą.

Apie 19.40 val. A. ir J. Gravrogkų g. Mobilaus būrio patruliams tikrinant įtartinus asmenis, P. V., gimęs 1986 metais, išmetė susuktą popieriuką, kuriame buvo baltos spalvos milteliai, įtariama, narkotinė medžiaga.

Apie 19.40 val. A. ir J. Gravrogkų g. policijos patruliai pas M. K., gimusį  1981 m., rado baltai-gelsvos spalvos miltelius, galimai narkotinę medžiagą.

Apie 17.20 val. M.Riomerio g. patruliai sulaikė L. N., gimusį 1989 m., kuris, lipdamas iš automobilio „Chrysler“, išmetė suktinę, kurioje buvo augalinės kilmės, kaip įtariama, narkotinė medžiaga.

Apie 21.05 val. Pramonės pr. patruliai patikrino automobilį „VW Passat“, kuriame sėdėjo J. Ž., gim. 1984 m., R. V., gim. 1989 m., M. M., gim. 1977 m., ir jame rado tabaką, sumaišytą su augalinės kilmės, įtariama, narkotine medžiaga.

Visais šiais atvejais pradėti ikiteisminiai tyrimai dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti.

Kovo 8-ąją Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Patrulių rinktinės Mobilaus būrio patruliai surengė specialų reidą, siekdami nustatyti asmenis, neteisėtai disponuojančius narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis.

Reido metu pareigūnai tikrino jaunimo susibūrimo vietas bei kitas, į policijos akiratį dažniausiai patenkančias vietoves. Reidas buvo derlingas. 


Šiame straipsnyje: narkotikai

NAUJAUSI KOMENTARAI

tikrai

tikrai portretas
manau kad zolele jau laikas laikyti normaliu maisto papildu ir liautis kabintis prie zmoniu. Kitose salyse tai nedraudzima o tai yra kaip cigaretes ar dar normalesne relaksacijos priemone, atsipalaidavimoi ta prasme.

tai

tai portretas
greitu laiku dauguma prades zole valgyt vietoj maisto ir kas cia tokio kai maisto kainos kosmines!
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių