Žmogų nudūręs ir užkasęs kaunietis kalės 11 metų

Kauno apygardos teismas trečiadienį paskelbė nuosprendį Kauno rajono gyventojui S.Ž., gimusiam 1973 metais, ir pripažino jį kaltu dėl nužudymo. Vyrui skirta 11 metų laisvės atėmimo bausmė.

Anksčiau penkis kartus teistas vyras nuteistas už tai, kad 2009 metų birželio 30 dieną per konfliktą tyčia sudavė nukentėjusiam rankomis ir kojomis į įvairias kūno vietas, sumušė krūtinę ir galvą. Nuo patirtų galvos smegenų ir plaučių sužeidimų nukentėjusysis įvykio vietoje mirė, pranešė teismas.

Kaltinamasis S.Ž. prisipažino padaręs jam inkriminuojamą nusikalstamą veiką. Jis sakė su sugyventine ir vaikais gyvenęs nukentėjusiojo namuose, bet paaiškino, kad yra labai ūmaus būdo – jei kas jį sunervina, jis nesivaldo.

S.Ž. teigė, kad nusikaltimo dieną nukentėjusysis pareikalavo mokėti 100 litų nuomos mokestį už tai, kad gyvena jo sodyboje. Tai kaltinamąjį supykdė ir jis pradėjo mušti nukentėjusįjį. S.Ž. paaiškino, kad kitą rytą užrito nužudytojo kūną ant storos plėvelės ir ant jos nutempė iki tvarto, kur kūną apdėjo žolėmis. Vėliau kūną užkasė.

Teismas taip pat priteisė kaltinamajam atlyginti nukentėjusiojo seseriai 1608 litus turtinę žalą.

Šis Kauno apygardos teismo nuosprendis per 20 dienų dar gali būti skundžiamas Lietuvos apeliaciniam teismui.


Šiame straipsnyje: nužudymas

NAUJAUSI KOMENTARAI

...........

........... portretas
Kaip gera gyventi kai niekas nekainuoja,o dar ir norus pildo.

Čiubaka

Čiubaka portretas
dar ir šilta kameroje. Kas mirties bausmę panaikino? Nafig tokius išlaikyt?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių