Moksleivio nužudymu įtariamas vilnietis pasidavė policijai

Šaltakraujiškas 17-mečio nužudymas Biržų centre šeštadienio vakarą sukrėtė visą Lietuvą. Kiek padelsusi, policija apie nusikaltimą pranešė tik pirmadienį. Todėl, kol policija ieškojo antro įtariamojo (vienas jau sulaikytas), rajono prokuratūra nusprendė tirti Biržų policijos darbą, - rašo 15min.lt.

Papildyta 21.34 val. Pirmadienio vakarą Lietuvos policija savo „Facebook“ profilyje paskelbė, kad įtariamasis, Biržuose nužudęs 17-metį, sulaikytas.
Portalo 15min.lt žiniomis, įtariamasis Dainius Miliukas pats pasidavė sostinės policininkams.

Kaip žinoma, D.Miliukas gyvena sostinės Žirmūnų rajone. Į policiją vyras atėjo „tvarkingai“, pagal savo gyvenamąją vietą.

Šį pirmadienio vakarą vilnietis įžengė į Vilniaus miesto 1-ąjį policijos komisariatą ir prisistatė budėtojams ieškomu įtariamuoju.

D.Miliukas kol kas sulaikytas 48 val., vėliau prokurorai galės kreiptis į teismą dėl suėmimo šiam įtariamajam skyrimo.

Pilkas BMW ir jo vairuotojas, sėjęs mirtį

Šeštadienio vakarą Biržų policija gavo pranešimą, kad Maironio gatve pilkos spalvos automobiliu BMW važiuojantis vyras šaudo į du nepilnamečius praeivius (15-metį ir 17-metį). Automobilyje sėdėję vyrai pareikalavo, kad vaikinai gultųsi ant žemės. Paaugliams nepaklusus, vienas vyrų ėmė šaudyti. Penkiolikmetis, sužeistas į lūpą, pabėgo, o jo vyresnis draugas buvo mirtinai sužeistas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

che

che portretas
Pakarti išsigimėlį.

duokit

duokit portretas
man sita zombi! greit nubausiu auka!

v

v portretas
sunsnuki pati nudeti be teismo
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių