Žemaičių Naumiestyje siautėjo neblaivūs paaugliai

  • Teksto dydis:

Šilutės rajone, Žemaičių Naumiestyje neblaivūs paaugliai daužė žemė ūkio mokyklos bendrabučio durų stiklus, sumušė ten dirbusią auklėtoją ir į įvykio vietą atvykusį policininką.

Kaip pranešė Tauragės apskrities policija, pirmadienį apie 15.30 val. trys neblaivūs vaikinai, gimę 1998, 1997 ir 2000-siais metais prie mokyklos bendrabučio, esančio Dariaus ir Girėno gatvėje, keikėsi ir šūkavo. Jie nepakluso policijos pareigūnams, pasipriešino jiems, taip pat parvertė ant žemės bendrabučio auklėtoją, sutrikdė jai sveikatą.

Incidento metu buvo išdaužyti bendrabučio durų stiklai.

Policijos departamentas skelbia, jog buvo gautas pranešimas, kad prie Šilutės žemės ūkio mokyklos Žemaičių Naumiesčio skyriaus, triukšmauja penki buvę mokyklos mokiniai. Sulaikymo metu 15-metis pasipriešino policijos pareigūnams ir sužalojo tarnybos metu uniformuotą Šilutės rajono policijos komisariato Viešosios policijos skyriaus Patrulių būrio pareigūną.

Policininkas dėl rankos tarppirščio įplyšimo gydomas ambulatoriškai. 15-metis apklaustas, o kartu buvę 16-metis ir 17-metis uždaryti į areštinę už kitas nusikalstamas veikas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tadas

tadas portretas
ereliai... o pabaiga vistiek kalejime.

da

da portretas
Dar demokratijos snargliams
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių