Vokietis neteisėtai gabeno cigaretes

Savaitgalį Klaipėdos teritorinės muitinės pareigūnai Vokietijos piliečio automobilyje aptiko paslėptų tabako gaminių už beveik 9 tūkst. litų.

Vėlų šeštadienio vakarą į Panemunės kelio postą atvykusį Vokietijos piliečio vairuojamą automobilį „Fiat Wohnm" muitinės pareigūnai nutarė patikrinti mobiliąją rentgeno kontrolės sistema. Patikrinus automobilį paaiškėjo, jog automobilio grindyse yra įrengta slėptuvė, kurioje vairuotojas gabeno 2190 pakelių įvairių tabako gaminių: 580 pakelių cigarečių "Bond", 40 pakelių "Winston", 60 pakelių "West" ir 1510 pakelių cigarečių "L&M", paženklintų rusiškomis banderolėmis.

Už neteisėtą tabako gaminių gabenimą pažeidėjui surašytas administracinio teisės pažeidimo protokolas, automobilis ir rūkalai - sulaikyti.

Tai jau ne pirmas atvejis kuomet muitinės pareigūnai nustato cigarečių kontrabandą, gabenamą gyvenamuosiuose autobusiukuose. Vos prieš keletą savaičių tame pačiame poste buvo išaiškintas atvejis, kuomet du Rusijos piliečiai turistinėje priekaboje įrengtose slėptuvėse gabeno 8948 pakelius cigarečių "Jin Ling" už daugiau nei 35 tūkst. litų.


Šiame straipsnyje: kontrabandacigaretės

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių