Vokietijoje vogtas automobilis atsidūrė Lazdijų rajono griovyje

  • Teksto dydis:

Pasienyje su Lenkija Lazdijų rinktinės pareigūnai aptiko nuo kelio nulėkusį išvakarėse Vokietijoje pavogtą automobilį „BMW 750“.

Trečiadienį VSAT Lazdijų rinktinės pasieniečiai iš kolegų Lenkijoje gavo informacijos apie iš šios šalies link Lietuvos dideliu greičiu siauru žvyrkeliu važiuojančius du įtartinus automobilius „BMW“. VSAT Lazdijų rinktinės Specialiosios paskirties užkardos pareigūnai išvyko į lenkų apytikriai nurodytą vietą. Netrukus Lazdijų rajone, nuo sienos link kelio Lazdijai – Veisiejai einančiame žvyrkelyje, VSAT pareigūnai pastebėjo automobilių vėžes, kuriomis nutarta pasekti.

Laukuose netoli Gudelių kaimo pasieniečiai aptiko „BMW 750“ su lenkiškais numeriais. Jo vairuotojas, matyt, nesuvaldė automobilio ir nulėkė nuo kelio. Mašina įstrigo šalikelės griovyje.

Kaip vėliau paaiškėjo, tai buvo viena iš Lenkijos pareigūnų pastebėtų įtartinų transporto priemonių. Lazdijų rinktinės pasieniečiai išsiaiškino, kad šio automobilio kaip vogto paieška nuo vasario 9 d. paskelbta Vokietijoje. Ant jo buvę lenkiški numeriai yra išduoti kitai mašinai.

Asmenų ir kito lenkų pastebėto automobilio aplink nebuvo. Pasieniečiai susisiekė su policijos pareigūnais ir perdavė informaciją apie dar vieną, įtariama, sprukusią vogtą transporto priemonę.

Aptiktą „BMW 750“ VSAT pareigūnai perdavė policijai, kuri tiria šį įvykį.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių