Visi prieš vaikus smurtavę artimieji – neblaivūs

  • Teksto dydis:

Antradienį dėl smurto prieš vaikus į areštines artimieji uždaryti Raseinių, Plungės, Pasvalio rajonuose, tuo metu Prienų rajone iš girtos moters paimti trys vaikai.

Policijos departamentas pranešė, kad Raseinių rajone, Bliūdžių kaime, apie 11 val. 20 min. neblaivus 43-ejų metų vyras ranka sudavė į kaklą 13-likos metų sūnui. Mažametis, suteikus pagalbą ligoninėje, išleistas gydytis į namus. Smurtautojui nustatytas 1,72 prom. girtumas, jis uždarytas į areštinę.

Apie 18 val. Plungės rajone, Kulių miestelyje, neblaivus 44-erių metų vyras ranka sudavė 23-ejų metų podukrai į veidą ir jos vos metų laiko sūnui į skruostus. Nukentėjusieji į gydymo įstaigas nesikreipė. Įtariamajam nustatytas 3,14 prom. girtumas, jis uždarytas į areštinę.

Apie 23 val. 30 min. Pasvalio rajone, Kiemėnų kaime, neblaivi 43-ejų metų moteris sudavė vieną kartą į veidą ir tampė už plaukų 17-metę dukrą. Nukentėjusioji į medikus nesikreipė. Įtariamajai nustatytas 3,19 prom. girtumas, ji uždaryta į areštinę.

Prieš vidurnaktį gautas pranešimas, kad Prienų rajone, Padriežiškių kaime, neblaivi moteris neprižiūri vaikų. Kaip informavo policija, 31-erių metų moteriai nustatytas 2,33 prom. girtumas, trys 9-erių, 6-erių ir 5-erių metų vaikai išvežti į Kauno ligoninę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių