Įžūlūs paaugliai vogtu mikroautobusu važinėjo miesto gatvėmis

  • Teksto dydis:

Policija sulaikė keturis 15-16 metų paauglius, kurie vogtu mikroautobusu važinėjosi Panevėžio gatvėmis.

Ketvirtadienį apie 9 val. Panevėžio apskrities policija gavo pranešimą, kad iš įmonės teritorijos Panevėžyje, S. Kerbedžio gatvėje, dingo mikroautobusas „VW LT35“. Pareigūnai nedelsdami pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl vagystės ir tikslino nusikaltimo aplinkybes.

Kaip pranešė policija, paaiškėjo, kad įmonei priklausantis automobilis, kurį savininkas įvertino 3 tūkst. 60 eurų, dar iš vakaro buvo paliktas nesaugomoje, neaptvertoje, nerakinamoje bei nefilmuojamoje teritorijoje.

Be to, automobilis buvo nerakintas, o jame palikti visi transporto priemonės dokumentai ir net užvedimo rakteliai.

Ilgai ieškoti įmonės logotipais paženklinto mikroautobuso policijai nereikėjo – tos pačios dienos vakarą jis buvo pastebėtas važinėjantis miesto gatvėmis.

Policijai žinomi

Paaiškėjo, kad vogtu automobiliu važinėjosi keturi nepilnamečiai – 15-16 metų panevėžiečiai. Jaunuoliai, pastebėję policijos pareigūnus, suprato, kad automobiliu savo kelionės tikslo nepasieks ir ėmė bėgti. Tačiau policininkai juos pavijo.

Jaunieji bėgliai jau buvo pakliuvę į policijos akiratį – smulkiomis vagystėmis užsiėmė ir anksčiau. Susigundžius vertingesniu grobiu, laukia griežtesnė atsakomybė. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl vagystės, įtariamiesiems pareikšti įtarimai nusikalstamos veikos padarymu.

Kadangi visi keturi jaunuoliai jau yra sulaukę 14 metų, jie privalės atsakyti įprasta tvarka – jiems gresia bauda, areštas, laisvės apribojimas arba laisvės atėmimas iki 6 metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Sakaliene

Sakaliene  portretas
I belange ir aukleti vaikus o ne durniu volioti su norvegu debilisku istatymu.greit uzauks banditu banga .melsiu dieva kad sakalienes sunus sestu uz kokia zmogzudiste tada sytai karvei butu dievo kirtis.

AS manau

AS manau portretas
Manau,kad specialiai su visais dokumentais paliko transporto priemone,kad vagisiai pasinaudotu.Tokius neatsakingus reikia bausti.Juk galejo ivykti nepataisoma nelaime,zuti zmones.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių