Vilniuje viena moteris nudurta, kita sužalota kirviu

Vėlų antradienio vakarą sostinėje, Liepkalnyje ir Šnipiškėse, per konfliktus girti vyrai sužalojo moteris. Vieną jų ligoninėje mirė.

Kaip informuoja Policijos departamentas, kruvinas ir mirtimi pasibaigęs konfliktas Liepkalnyje, Sparno g. esančiame bute, įvyko apie 21.30 val. Neblaivus 49-erių vyras peiliu smogė 47-erių moteriai į pilvą. Sužalotą vilnietę medikai išsivežė į ligoninę, tačiau po valandos moteris mirė. Įtariamasis, kuriam nustatytas sunkus, 3 promilės girtumas, uždarytas į areštinę.

Tuo tarpu apie 23 val. Šnipiškėse, Krokuvos g., savo namuose sužalota 52-ejų vilnietė. Po vidurnakčio į ligoninę atvežta moteris paaiškino, kad ją namuose sužalojo sugyventinis. Vyras moteriai kirviu sužalojo koją. Neblaivus 40-metis rastas ir nuvežtas į nakvynės namus. Jam nustatytas sunkus, 2.63 promilės, girtumas.

Sostinės policija dėl nužudymo ir kūno sužalojimo pradėjo tyrimus ir aiškinasi tikslias įvykių aplinkybes.


Šiame straipsnyje: nužudymasKirvispeilisnudurė

NAUJAUSI KOMENTARAI

ASILAS

ASILAS portretas
BOBA TIK ŽMOGAUS DRAUGAS,NESISKAITO ŽMOGŽUDYSTĖ....

laikas

laikas portretas
Vėlų trečiadienio vakarą sostinėje Liepkalnyje ir Šnipiškėse per konfliktus girti vyrai sužalojo moteris - tai įvykis dar tik vyks vakare..... praneskite policijai kad vakare ten budėtu..... kazkas turi is tinklapio zurnalistu laiko masina
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių