Vilniuje už prostituciją bus nubaustos septynios merginos

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Viešosios tvarkos valdybos Ekologijos ir teisės pažeidimų prevencijos skyriaus pareigūnai trečiadienį nustatė septynias merginas, kurios interneto svetainių pažinčių skyreliuose merginos siūlė susipažinti už materialinį atlygį.

Penkių intymias paslaugas teikusių merginų bylos bus pateiktos apylinkės teismui, kadangi tokio pat pobūdžio teisės pažeidimą jos jau yra padariusios jau antrą kartą per metus - už tai joms gresia bauda nuo 500 iki 1000 litų arba administracinis areštas iki 30 parų, pranešė policija.

Kitos dvi merginos įkliuvo pirmą kartą ir, remiantis administracinių teisės pažeidimų kodekso nuostatomis, joms buvo surašyti nurodymai sumokėti pusę sankcijoje numatytos minimalios baudos - 150 litų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tai ne

tai ne portretas
Geriau narkomanus ir platintojus vieną kartą be baimės išgaudytų.

Nesuprantu

Nesuprantu portretas
Jeigu ši šlykšti "profesija" yra tokia nusikalstama, tai kodėl lietuviškajame internete, o tuo pačiu -- ir kaunadienės portale -- jau nebe pirmi metai veikia prostituciją propaguojantis visuomenės tvirkinimo skyrelis ("Grožis ir sveikata" -- intymi erdvė)? Manau, jeigu tikrai būtų norėta apvalyti mūsų internetinę erdvę, tai joje jau seniai nebūtų šios šlykščios tvirkinamojo pobūdžio propagandos. O kas gi trukdo tą propagandą "užraukti" ir toliau nebežaloti jaunų žmonių sąmonės?

Jau

Jau portretas
portalo pagrindiniame puslapyje, kaip ir kiekvieną vakarą po 22 valandos, viena sekso darbuotoja laukia klientų. Matosi beveik visi jos "darbo įrankiai". Atrodo, patyrusi ir sukalbama. Kažin ar ją nubaus? Visgi -- čia viešoji erdvė!
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių