Vilniuje sulaikyti „etatiniai“ dviračių vagys

Liepos 3 d. apie 17.30 val. Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Nusikaltimų tyrimo valdybos Nusikaltimų nuosavybei tyrimo skyriaus Operatyvaus reagavimo poskyrio pareigūnai su įkalčiais sulaikė A. J., gimusį 1977 m. ir D. S., gimusį 1980 m., kurie Vilniuje, Konstitucijos prospekte, prie prekybos centro „Europa“ centrinio įėjimo pavogė prirakintą dviratį.

Vienas iš šių asmenų kuprinėje atsineštomis žirklėmis metalui kirpti lengvai nukirpo vielinį dviračio užraktą, o kitas greitai atsisėdo ant dviračio ir ketino pasišalinti, tačiau abu įvykio vietoje buvo sulaikyti. Nusikaltimas buvo padarytas žaibiškai, bet greita pareigūnų reakcija padėjo įtariamuosius sulaikyti ir pristatyti į policijos komisariatą. Nusikaltimų nuosavybei tyrimo skyriaus Operatyvaus reagavimo poskyrio pareigūnai šiuos asmenis dėl dviračių vagystės jau buvo sulaikę šių metų birželio 12 d. Aludarių gatvėje, kuomet jie išlaužė namo laiptinės duris iš bendro naudojimo patalpų pavogė dviratį. Vienas iš šių asmenų buvo sulaikytas birželio 13-osios naktį, kai pavogė dviratį prirakintą prie stulpo Pilies gatvėje. 

Per praėjusią parą Vilniaus mieste buvo pavogti 6 dviračiai, dar keletą dviračių nesėkmingai pasikėsinta pavogti. Vilniaus policija atkreipia ragina tinkamai pasirūpinti dviračių ir kito turto saugumu. 

Nusikaltimų nuosavybei tyrimo skyriaus pareigūnai įtaria, kad sulaikyti įtariamieji yra padarę ir daugiau panašaus pobūdžio nusikaltimų, todėl  nukentėjusius nuo šių asmenų ar turinčius kitokios informacijos apie jų nusikalstamą veiklą prašo kreiptis į Vilniaus apskrities vyriausiąjį policijos komisariatais telefonais (8 5) 271 6053, 271 6132 arba 271 6007.


Šiame straipsnyje: dviračiaivagyspagauti

NAUJAUSI KOMENTARAI

samas

samas portretas
Grazios mergeles isiamzino fotkeje.Truksta zodziu

Domas

Domas portretas
Tie sugauti turi atsakyti iki tol kol sugaus pats kita ,tai paskui atsakines kitas ,tai ir patys tures stengtis gaudyti ,kad nereiktu atsakyti
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių