Vilniuje sulaikyta internete besireklamavusi „karšta pupytė“

Sostinėje sulaikyta internete intymias paslaugas siūliusi teikti mergina, trečiadienį pranešė Vilniaus apskrities vyriausiasi policijos komisariatas.

Policija buvo gavusi keturis anoniminius pranešimus, kad viename iš internetinių skelbimų tinklapių pastebėtas skelbimas, kuriame siūlomos intymios paslaugos.

Policijos pareigūnai viename iš butų S.Konarskio gatvėje sulaikė 1989 metais gimusią S.L.B., kuri viename iš skelbimų tinklapių skelbėsi, kad „karšta pupytė priims kultūringą išsilavinusį poną bei išpildys slapčiausius troškimus už paramėlę“.

Sulaikytajai pradėta administracinių teisės pažeidimų bylos teisena dėl vertimosi prostitucija. Mergina prisipažino retkarčiais vartojanti narkotines medžiagas. Tame pačiame bute sulaikytas ir 1976 metais gimęs A.Ch., kuris buvo apsvaigęs nuo narkotinių medžiagų. Vaikinas prisistatė esantis merginos draugas.

Jam pradėta administracinių teisės pažeidimų bylos teisena dėl neteisėto narkotinių ar psichotropinių medžiagų įgijimo ar laikymo nedideliais kiekiais arba narkotinių ar psichotropinių medžiagų vartojimo be gydytojo paskyrimo.


Šiame straipsnyje: prostitucija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių