Vilniuje plėšikai iš vairuotojo atėmė 147 tūkst. eurų

Sekmadienį paryčiais sostinėje užpuolikai apšaudė ir apiplėšė vairuotoją. Nuostoliai – pusė milijono litų.

Kaip praneša Policijos departamentas, sekmadienio rytą, apie 9 val. Vilniuje, Aukštagirio g., automobilis BMW X5 užblokavo kelią 31-erių R. G. vairuojamam automobiliui "Toyota Avensis“. Automobiliams sustojus, iš automobilio BMW iššoko du kaukėti vyriškiai, kurie iš nenustatyto ginklo iššovė į viršų, ginklo rankena išdaužė automobilio „Toyota“ vairuotojo pusės priekinio šoninio lango stiklą bei, atidarę automobilio dureles, ištempė vairuotoją ir paguldė jį ant žemės.

Užpuolikai, apžiūrėję automobilio „Toyota“ saloną, sėdo į automobilį BMW ir nuvažiavo link Nemenčinės. R. G., apžiūrėjęs automobilį „Toyota“, pastebėjo, kad iš daiktadėžės dingęs maišas, kuriame buvo 146 500 eurų bei mobiliojo ryšio telefonas, vaizdo registratorius ir automobilio užvedimo spynelėje buvę raktai. Materialinis nuostolis nustatinėjamas. Įvykį tiria sostinės kriminalistai.


Šiame straipsnyje: plėšikaiapiplėšimas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Laisva Lietuva

Laisva Lietuva portretas
Sergu aš demokratija Ir bepročių kliedesiais, Dirbtinėm šypsenom, Kvailais seilėtais sakiniais. Sergu veidmainiais prezidentais, Bejėgėm vyriausybėm, Besočiais daktarais, Pedofiliniais klanais. Sergu pajacų orgijom prasmirdusiais seimais Žaliais, raudonais ir rudais, Žudikais, piniguočiais Ir prokurorais neveiksniais. Sergu aš valdininkų metastazėm, Idiotiškų draudimų debesim, Girtuoklių smarvėm, Sifilitikų ir prostitučių votim. Sukčių, aferistų išvogta, Sergu menkystų sukurta tvarka, Sergu iš teisingumo besijuokiančiais teismais, Nupušusiais rinkėjais ir mirštančiais kaimais. Sergu kraujuojančiom žaizdom, Į užsienį pabėgusiom šeimom, Našlaičių ašarom, Ir merdinčių senolių aimanom. Sergu, vaikeliai, aš beviltiškai sergu, Mirtis prie mano patalo palinkus, Nebėr jėgų ir noro nebėra, Nes aš savų vaikų išniekinta mama.

Spėju

Spėju portretas
"Toyota Avensis“ vairuotojas apsiperka Norfoj ,tai ir susitaupo. Nieko tokio susitaupys dar. O šiaip VMI įspėja - laikykit pinigėlius banke.

mario

mario portretas
Krūtai prasisuko rebiatos, gerai paruošė namų darbus: 1000 proc. kad žinojo kas, kur ir kada ... Tobulėjam
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių