Vilniuje nuo žydų galerijos iškabos dingo raidė

Į sostinės policija kreipėsi Žydų kultūros ir informacijos centro direktorius, kuris pareiškė, kad nuo pastato fasade buvusios iškabos dingo medinė raidė.

Policijos departamentas praneša, kad sausio 31 d. 13.30 val. į Vilniaus aps. VPK Vilniaus m. 3 PK kreipėsi viešosios įstaigos direktorius, kuris pareiškė, kad tos pačios dienos ryte Vilniuje, Mėsinių g., pastebėjo, kad nuo pastato fasade esančio užrašo „Galerija ŠOFAR“ hebrajiško vertimo dingo viena medinė raidė „giml“. Nuostolis nustatinėjamas. Vyksta tyrimas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kuris

Kuris  portretas
Spėkite, kuris žodis straipsnio pavadinime yra esmini ?!

O

O portretas
Buvo pasidarę per daug tylu, tai dabar rado priežastį kaip vėl susireikšminti ir paverklšenti. Diversija- atsiklijavo ir nukrito medinė raidė.Vyksta tyrimas, skaičiuojami nuostoliai. O kas paskaičiuos, kiek kainuos tyrimo veiksmai, sugaištas laikas, per kurį turėtų būti tiriamos svarbesnės bylos, nei ši.

Dar

Dar portretas
Išpūskite reikalą iki respublikinio skandalo, nes juk kalba eina apie nuskriaustuosius verkšlentojus, juk kitaip su jais elgtis negalima, tik subinlaižiauti ir lankstytis. Kada pagaliau turėsime stubura ?!
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių