Per vieną parą Kaune pradingo trys automobiliai

Nors Kaune automobilių vagysčių mažėja, tačiau per vieną parą mieste pradingo net trys automobiliai: „VW Touran“, „Smart“ ir „VW Polo“.

Naktį iš pirmadienio į antradienį vagys Neries krantinėje pavogė 2006 metų laidos „VW Touran“. Apie dingusį automobilį pranešė jo savininkė J.B., gimusi 1964 m. Nuostolis nustatinėjamas.

Dar viena vagystė įvykdyta laikotarpyje nuo liepos 16 d. 10 val. iki liepos 17 d. 17 val. Iš Savanorių prospekte esančios stovėjimo aikštelės pavogtas piliečio K.M., gimusio 1982 m., 2000 metų laidos automobilis „Smart“. Transporto priemonės savininkas patyrė 6 tūkst. litų žalą.

Trečiasis automobilis – „VW Polo“, pagamintas 2007 metais, dingo iš Vilniaus g. antradienį. Dėl 19 tūkst. litų įvertinto automobilio į policiją kreipėsi jo savininkė A.K.

Dėl visų trijų vagysčių Kauno apskrities vyriausiajame policijos komisariate pradėti ikiteisminiais tyrimai.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovas spaudai Kęstutis Kasciukevičius pranešė, kad viena iš trijų vagysčių jau išaiškinta.

„Policijos pareigūnai „VW Polo“ rado pastatytą kitame kieme. Automobilis buvo užrakintas, įjungta signalizacija. Pirminiais duomenimis, jo savininkė negyvena Kaune ir galėjo pamiršti, kuriame kieme pastatė automobilį“, – sakė K.Kasciukevičius.

Anot policijos atstovo, kiekvieną mėnesį Kauno apskrityje yra pavagiama iki 30 automobilių. „Policijos pareigūnai nepastebi, kad būtų padaugėję automobilių vagysčių. Vieną dieną būna užfiksuojamos kelios vagystės, kitą dieną nė vienos“, – teigė K.Kasciukevičius.

Pernai per šešis mėnesius Kauno apskrityje užfiksuotos 228 automobilių vagystės, o šiemet per tą patį periodą – 200.

„Policijos pareigūnams šiais metais žymiai geriau sekasi surasti automobilių vagis. Išaiškinama 11,1 proc. daugiau vagysčių“, – džiaugėsi policijos atstovas.


Šiame straipsnyje: vagystėautomobiliai

NAUJAUSI KOMENTARAI

BBBO

BBBO portretas
boba gerai suskele su polo :D:D pasistate ir pamirso kur :D:D

het

het portretas
Boba yra boba, vistiek ant masinos uzdirba arba su savo uzpakaliu arba pavoge is vyro. Kaip tie pinigai pareina taip ir isleidzia.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių