Vaikų prievartautojas iš Pasvalio kalės 9 metus

Lietuvos apeliacinis teismas paliko galioti už dviejų nepilnamečių ir mažametės prievartavimą nuteistam 39 metų pasvaliečiui V.G. skirtą bausmę – jam teks kalėti devynerius metus.

Apeliacinis teismas konstatavo, kad V.G. padarytų nusikaltimų kvalifikacija teisinga, nustatytų bausmių dydžiai atitinka baudžiamųjų įstatymų reikalavimus ir mažinti juos nėra teisinio pagrindo, pranešė Panevėžio apygardos prokuratūra.

Nustatyta, kad Pasvalio rajono gyventojas prievartavo dvi nepilnametes mergaites ir jų mažametę sesutę bei kėsinosi jas seksualiai išnaudoti.

Panevėžio apygardos prokuratūros prokurorų, ginusių mažametės nukentėjusiosios interesus, pateiktą civilinį ieškinį patenkinęs teismas priteisė atlyginti nukentėjusiajai 10 tūkst. litų neturtinės žalos. Nuteistasis taip pat turės atlyginti po 5 tūkst. litų neturtinės žalos kitoms dviem nukentėjusioms nepilnametėms sesutėms.

Už lytinį santykiavimą su mažamečiu asmeniu naudojant fizinį smurtą įstatymai numato laisvės atėmimo bausmę iki 15 metų, už lytinės aistros tenkinimą su nepilnamečiu – iki 10 metų.


Šiame straipsnyje: seksualinė prievarta

NAUJAUSI KOMENTARAI

kerstas

kerstas portretas
Tikiuosi kad per tuos devyis metus, kameros draugai nesnaus.Atidirbsi taip saziningai ir uzpakaliu ir burnele ot tai bus tau pamoka

taigi

taigi portretas
baudzia smulkmeneles,o didieji pedofilai yra ginami,o motinele sutenere netgi saugoma,stai tau lietuviskas teisingumas

Jis

Jis portretas
Didziausi pedofilai prie tvoros, dazniausiai 'negimine'
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių