Vaiko akivaizdoje žmonai rovė plaukus

  • Teksto dydis:

Vaikai tampa suaugusiųjų smurto liudininkais – jų akivaizdoje smurtauja tarpusavyje susipykę tėvai, giminaičiai, neretai jie būna neblaivūs. Mažamečiai taip pat nukentėjo nuo neblaivių tėvų bei jų sugėrovų.

Trečiadienį apie 15 val. Vilniuje, Savanorių prospekte esančiame bute, 34-erių metų moteris dviejų vaikų akivaizdoje koja spyrė kelis kartus brolio nėščiai sugyventinei į pilvą. 28-erių metų nukentėjusioji į medikus nesikreipė.

Įtariamoji uždaryta į areštinę, pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Ketvirtadienį apie 12 val. 30 min. Šalčininkų rajone, Baltosios Vokės miestelyje esančiuose namuose, neblaivus (1,99 prom. alkoholio) 40-metis vyras dukros akivaizdoje vieną kartą ranka sudavė 35-erių metų žmonai į veidą, tampė ją už plaukų. Įtariamasis uždarytas į areštinę, pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Apie 16 val. 20 min. Visagine, Energetikų gatvėje esančiuose namuose, neblaivus (1,13 prom. alkoholio) 36-erių metų vyras konflikto metu su neblaivia 37-erių metų sugyventine (2,51 prom. alkoholio) ranka sudavė 3-ejų metų berniukui į veidą. Vaikas perduotas giminaičiams, įtariamasis uždarytas į areštinę.

Sumušė draugo sūnų

Apie 16 val. Jonavoje, Sodų g. esančiuose namuose, išgertuvių metu, neblaivus (2,62 prom. alkoholio) 38-erių metų vyras konflikto metu su neblaiviu 43-ejų metų sugėrovu ranka sudavė pastarojo 11-mečiam sūnui į galvą. Vaikas dėl galvos sumušimo gydomas ambulatoriškai. Įtariamasis uždarytas į areštinę, pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Apie 19 val. Druskininkų savivaldybėje, Jaskonių kaime esančiuose namuose, neblaivus (1,62 prom. alkoholio) 39-erių metų vyras pastūmė savo 5-erių metų sūnų į sieną.

Vaikas dėl kairės rankos sumušimo gydomas ambulatoriškai. Įtariamasis uždarytas į areštinę, pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Apie 18 val. Molėtų rajone, Ažubalių kaime esančiame bute, neblaivus (4,60 prom. alkoholio) 30-metis vyras 8-mečio sūnaus akivaizdoje griebė neblaiviai (1,92 prom. alkoholio) 29-erių metų žmonai už galvos, išrovė kuokštą plaukų. Įtariamasis uždarytas į areštinę, pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Apie 16 val. Prienų rajone, Vyšniūnų kaime esančiuose namuose, neblaivus (2,77 prom. alkoholio) 33-ejų metų vyras trijų mažamečių vaikų akivaizdoje smurtavo prieš savo sutuoktinę. Nukentėjusioji į medikus nesikreipė. Vaikai pasiliko su motina, o tėvas uždarytas į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių