Vagys įsigeidė ir batų, ir puodų

Ilgapirščiai per šventines dienas nuskriaudė ne vieną klaipėdietį ir galėjo džiaugtis neblogu grobiu.

Šįryt apie 4 val. vienos saugos tarnybos darbuotojai sulaukė signalo, jog kažkas braunasi į Manto gatvėje esančios avalynės parduotuvės „Apsiauk“ sandėlį.

Apsaugininkai nedelsdami atvyko į įvykio vietą, tačiau nusikaltėlių sulaikyti nepavyko. Nustatyta, kad yra išlaužta sandėlio durų stakta, todėl duris pavyko atidaryti. Tačiau už jų buvo metalinės grotos, kurios užkirto kelią nusikaltėliams patekti į vidų.

Tačiau prie pat durų buvo lentynos, ant kurių buvo sudėtos batų dėžės, o jas buvo galima pasiekti ranka. Dėžės buvo išvartytos, todėl daryti prielaida, jog ilgapirščiams kažką pavyko nugvelbti. Nuostoliai tikslinami.

Kur kas labiau pasisekė vagims, įsibrovusiems į klaipėdiečio, gyvenančio Jono gatvėje, butą. Jis be priežiūros buvo paliktas sekmadienį nuo 1į iki 22.30 val.

Vagys į pirmajame aukšte esantį butą pateko per langą. Viduje jie šlavė viską, kad pakliuvo po ranka - nešiojamąjį kompiuterį, DVD grotuvą, du mobiliuosius telefonus, puodų rinkinį, buitines svarstykles, kosmetikos priemones. Nuostoliai nustatinėjami. 

Nuo kišenvagių nukentėjo 24 metų mergina. Grįžusi namo prie buto durų ji suprato, kad buvo apvogta. Rankinėje ji neberado ne tik buto raktų, bet ir mobiliojo telefono, fotoaparato. Žala - 1300 litų.

Šeštadienį apie 19 val. Minijos ir Senosios Smiltelės gatvių sankryžoje trys nepažįstami vaikinai užpuolė šeštoką, iš kurio nenaudodami smurto atėmė 400 litų vertės mobilųjį telefoną.


Šiame straipsnyje: vagysvagystė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių