Vagys gviešėsi ir automobilių, ir kuro

Praėjusią parą Klaipėdos mieste ir apskrityje siautėjo automobilių, kuro vagys ir gatvėje žmones užpuldinėję plėšikai - iš viso užregistruoti 22 nusikaltimai.

Apie 14 val. pastebėta, jog pavogtas Alyvų gatvėje stovėjęs automobilis. 2004 metais pagamintas „VW Golf“ gatvėje buvo paliktas apie 8 valandas. Mašinos vertė - 25 tūkst. litų.

Neįprasta vagystė  užfiksuota Kukuliškių kaime. Iš šalikėlėje paliko automobilio bagažinės vagys sugebėjo pavogti dvi rankines, kuriose buvo dokumentai, pinigų, kitų asmeninių daiktų. Nuostolis - beveik 2 tūkst. litų.

Vakare, bet dar nesutemus, Žaliajame slėnyje siautėjo kuro vagys. Prie kavinės „Žaliasis slėnis“ esančioje statybų aikštelėje buvo sulaikyti keturi 23-33 metų vyrai, kurie vogė dyzelinį kurą. Visi jie uždaryti į areštinę.

Ryte Mažajame kaimelyje esančioje sodų bendrijoje šeimininkai rado išlaužtas sodo namelio duris. Į jį patekę ilgapirščiai nugvelbė kopėčias, dviratį, muzikos centrą, televizorių, įvairių įrankių. Klaipėdiečiai patyrė 5 tūkst. 400 litų žalą.

19-metis policijai pranešė, kad vakar apie 19 val. Baltijos prospekte prie namų jį užpuolė grupė jaunuolių. Užpuolikai vaikiną sumušė ir reikalavo pinigų. Ligoninėje nukentėjusiajam diagnozuotas veido sumušimas. Jis išleistas gydytis ambulatoriškai.

Dar vienas užpuolimas užregistruotas šiąnakt, dešimt minučių po vidurnakčio. Keturi ar penki nepažįstamieji užpuolė 45 metų vyrą, jį sumušė ir apiplėšė. Nuostolis - 400 litų.


Šiame straipsnyje: vagysužpuolikai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių