Vagys apšvarino „Thomas Philipps“ parduotuvę Kaune

Kaune, Savanorių prospekte, įsikūrusi parduotuvė „Thomas Philipps” nukentėjo nuo ilgapirščių. Kada tiksliai įvyko vagystė, nėra žinoma, nes gegužės 1 dieną parduotuvė nedirbo.

Policijos žiniomis, ilgapirščiai galėjo pasidarbuoti tarp balandžio 30 ir gegužės 2 d.

„Vagys sulaužė pakeliamų vartų užraktą ir įsibovė į parduotuvės patalpas”, – apie įvykio aplinkybes portalui kaunodiena.lt pasakojo Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Ryšių su visuomene poskyrio viršininkė Simona Banėnienė.

Anot atstovės spaudai, iš parduotuvės buvo išnešta įvairiausių prekių, tačiau žala dar tikslinama.

Portalo žiniomis, tikslus vagystės mastas paaiškės tik parduotuvėje atlikus inventorizaciją.

Policijos atstovė atskleidė, kad parduotuvę saugo tarnyba „Jungtis”, tačiau kodėl nesuveikė signalizacija, taip pat lieka neaišku.

Žurnalistams nepavyko susisiekti su parduotuvės vadovais. Tačiau žinoma, kad apvogta parduotuvė nei šiandien, nei rytoj nedirbs. Dainavos policijos komisariate atliekamas ikiteisminis tyrimas dėl vagystės.


Šiame straipsnyje: vagisparduotuvėvagystė

NAUJAUSI KOMENTARAI

ads

ads portretas
Nesuprantu, ką toje atliekų parduotuvėje gali nugvelbti vagis?

Nieko naujo

Nieko naujo portretas
As manau patys darbutojai , gal vadybininkai direktoriai ar apsaugos darbuotojai pasidaline pasieme prekiu kruva.Visur taip yra ir bus.kol vadybininku algos bus mazos tol jie vogs.Visur atliekamas auditas prekybos centruose, o prekiu trukumai desimtimis tukstanciu litu.

rope

rope portretas
pritariu pirmam koment.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių