Vagis nuo kaklo merginai nuplėšė grandinėlę

Savaitgalį uostamiestyje darbavosi vagys. Jie grobė dviračius, pinigus ir akinius nuo saulės.

Užvakar nuo vagių nukentėjo 43 metų prekeivė, dirbanti Tilžės gatvėje esančioje turgavietėje. Po pietų klaipėdietė pastebėjo, kad iš rankinės, kuri buvo padėta jos prekyvietėje, dingo pusantro tūkstančio litų ir vairuotojo pažymėjimas. Moteris neteko per dieną uždirbtų pinigų.

Vagys grobė ir dviračius. 35 metų klaipėdietė neteko trijų šių transporto priemonių. Vagystę moteris pastebėjo šeštadienį apie 2 val. nakties. Dviračiai buvo prirakinti Budelkiemio gatvės 2 namo laiptinės pirmame aukšte prie turėklų. Nukentėjusioji žalą įvertino 2 700 litų.

21 metų klaipėdiečiui šeštadienį pavyko susigrąžinti prieš kelias dienas pavogtą juodos spalvos dviratį, kuris buvo paliktas prie Kretingos gatvėje esančio prekybos centro.

Vakare vaikinas pamatė, kad nepažįstamas vyras važiuoja jo dingusia transporto priemone yra ties Kretingos 55 namu. Apie jį klaipėdietis informavo policiją. Patruliai operatyviai sureagavo į iškvietimą. Pareigūnai dėl vagystės sulaikė 31 metų pastovios gyvenamosios vietos neturintį vyrą.

Vagys grobė ir automobiliuose paliktus daiktus. Sekmadienį, po vidurnakčio 38 metų klaipėdietis pastebėjo, kad išdaužtas jo automobilio lango stiklas. Iš salono dingo kompaktinių diskų dėtuvė, akiniai nuo saulės, cigaretės. Nuostoliai siekia 500 litų.

Plėšiko taikiniu tapo ir 29 metų klaipėdietė. Vakar po pietų apie 16 val. I.Simonaitytės gatvėje nepažįstamas vaikinas jai nuo kaklo nuplėšė grandinėlę su dviem pakabukais. Žala siekia 700 litų.


Šiame straipsnyje: vagystėsvagys

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių