Už slėptą mėsos kontrabandą rusas siūlė 200 eurų

  • Teksto dydis:

Trečiadienio vakarą krovininį vilkiką vairavęs Rusijos pilietis bandė papirkti muitininkus, kad šie praleistų 21 t nelegaliai gabentos mėsos, pranešė Muitinės kriminalinė tarnyba.

Apie 21 val. vakaro į Kybartų kelio postą krovininių vilkiku DAF atvažiavęs rusas A. K. žodžiu deklaravo, kad vyksta be krovinio – grįžta į Karaliaučiaus sritį. Tačiau pateikdamas kelionės leidimą jis pateikė ir pasą su 200 eurų. Paklausus, kam skirti šie pinigai, vairuotojas atvirai pasakė, kad, tiesą sakant, be jokių dokumentų gabena šaldytos mėsos krovinį, kurio siūlė muitininkams nepastebėti.

Tačiau pareigūnai ne tik patikrino vilkiko puspriekabę, bet ir iškvietė Muitinės kriminalinės tarnybos pareigūnus, kurie sulaikė vairuotoją ir netoliese lengvajame automobilyje lūkuriavusį kitą Rusijos pilietį – D. Š., taip pat siejamą su šia mėsos kontrabanda.

Iš viso kontrabandos būdu į Rusiją mėginta išvežti 21 t neaiškios kilmės mėsos, kurios preliminari vertė – apie 16 tūkst. 500 eurų.

Pareigūnai sulaikė abu vyriškius ir pradėjo ikiteismį tyrimą dėl kontrabandos bei mėginimo papirkti. Tyrimui vadovauja Kauno apygardos prokurorai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kumpis

Kumpis portretas
Dvesia burliokai badu, jau kontrabanda mesa is Lietuvos veza... Arteja fasistinio kremliaus krachas, arteja... :D

grozio salonas vip

grozio salonas vip portretas
kauno DAINAVOS poliklinikoje-[laikinas direktorius kikibisa]- gydytojo pensija 200 eru
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių