Uostamiesčio pareigūnai demaskavo narkotikų tašką

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato ir Klaipėdos apygardos prokuratūros pareigūnai baigė didelės apimties ikiteisminį tyrimą dėl grupės asmenų, kurie įtariama Klaipėdos mieste platino narkotines (psichotropines) medžiagas. 

Ikiteisminio tyrimo metu nustatyta 20 nusikalstamų veikų epizodų. Įtarimai įteikti keturiems narkotinių medžiagų platintojams ir dviems šių medžiagų pirkėjams.

 Per kratas pas įtariamuosius pareigūnai rado ir paėmė svetimus dokumentus, kastetą, didelius kiekius narkotinių (psichotropinių) medžiagų: heroiną (bendra masė - 87,196 g, masė milteliuose - 39,812 g), 185 tabletes su psichotropinėmis medžiagomis (klonazepamu, tramadoliu, oksazepamu, buprenorfinu), amfetaminą (masė milteliuose 0,324 g), metamfetaminą (masė milteliuose 0,210 g).

Įtariama, kad kaltininkai ne tik neteisėtai disponavo narkotinėmis (psichotropinėmis) medžiagomis labai dideliais kiekiais, bet ir platino jas Klaipėdoje, Rumpiškės g., narkotinių (psichotropinių) medžiagų platinimo taške.

Be to, turima duomenų, kad viena iš prekeivių pagal nusikalstamos veikos padarymo metu jau už kitus nusikaltimus suimtųjų dvioejų vyrų prašymus rengėsi perduoti į Klaipėdos areštinę siuntinį su jame paslėptais kvaišalais.


Šiame straipsnyje: narkotikai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių