Ukmergės policininkai bėglį tramdė elektrošoku

Ukmergės rajono policijos pareigūnai sako, kad Siesikų seniūnijoje Tulpiakiemio kaime gyvenantis jaunuolis sėkmingai galėtų papildyti bukiausių nusikaltėlių gretas.

Pasak policijos pranešimo, vaikinas policijai gerai žinomas, tačiau praėjusią savaitę pareigūnai pas jį skubėjo, nes jam pačiam reikėjo pagalbos. Siesikų seniūniją aptarnaujantis apylinkės inspektorius kartu su socialine darbuotoja lankė seniūnijos gyventojus. Kaip tik tuo metu socialinė darbuotoja sulaukė vienos Tulpiakiemio kaimo gyventojos skambučio. Moteris prašė pagalbos, nes namo sugrįžęs neblaivus jos 20-metis sūnus kėlė triukšmą ir grasino pasikarti.

Atvykęs apylinkės inspektorius vaikiną rado ūkiniame pastate. Pamatęs pareigūną jaunuolis vėl ėmė grasinti nusižudysiąs ir reikalavo prie jo nesiartinti. Pasičiupęs pagalį ir perlaužęs jį pusiau, aštrųjį galą įrėmė į kaklą. Jis neklausė pareigūno ir tvirtino, kad jeigu pareigūnas imsis kokių nors priemonių, jis pats persidurs sau kaklą.

Paskui fiziniu susidorojimu ėmė grasinti ir apylinkės inspektoriui. Į pagalbą buvo iškviestas patrulių ekipažas. Tuomet 20-metis sumanė bėgti. Pareigūnai vijosi jį apie du kilometrus. Pasiekęs Kėdainių rajono ribą, bėglys ją kirto ir staiga sustojo – neva jis jau kitame rajone ir policininkai neturi teisės jo paliesti.

Policijos patruliai panaudojo elektros impulsinį prietaisą „Taser“, sulaikė vaikiną ir pristatė į rajono policijos komisariatą. Išblaivinimui vyras buvo uždarytas į laikino sulaikymo kamerą. Vėliau 20-mečio globa buvo patikėta medikams.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tadas

tadas portretas
su smegenelem negerai. geria kaimas, oi geria.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių