Tėvų skundai nesibaigia: darželio auklėtojos padėjėja įtariama smurtu prieš vaikus

  • Teksto dydis:

41-erių metų moteris, gyvenanti Panevėžyje, policijai pranešė, kad sausio 17 d. apie 12 val. lopšelio-darželio „Nykštukas“ auklėtojos padėjėja griebė jos keturmečiui sūnui už marškinėlių apykaklės.

Maža to, griebdama vaiką, padėjėja jam įdrėskė veidą ir kaklą bei jį pastūmė, o pargriuvęs mažylis užsigavo galvą ir ranką.

Apie galimą auklėtojos padėjėjos smurtą policijos pareigūnams pranešė ir 30-ies metų moteris. Panevėžietė teigė, jog sausio 17 d. ta pati auklėtojos padėjėja jos penkiamečiui sūnui sugriebė už rankos riešo ir stipriai jį suspaudė.

Įtariamoji apklausta, paskirta dirbti darbui, nesusijusiam su vaikų auklėjimu, šeštadienį praneša Panevėžio apskrities vyriausiasis policijos komisariatas.


Šiame straipsnyje: undefined

NAUJAUSI KOMENTARAI

Vaida

Vaida portretas
Vyt,vyt pensijinio(rašo_'penCijinio) amžiaus moteriškes iš darželio,apspardyčiau šikną ir t.t. Tokia šiuolaikinių mamyčių leksika...Dar švelnu..Esu girdėjusi mamyčių ,vežimėlius stumiančių leksiką-BAISU..rusiški mat,perematir t.t...Auklėja vaikus darželiui...O kai vaikas atkartoja tokį bendravimo modelį darželyje-kaltos tik auklėtojos,mamytės nieko dėtos...

Alina

Alina portretas
Žinomi atvejai-vienai mokytojai net baudžiamoji byla buvo iškelta...4-tokai neaiškiais sumetimais išprovokavo neadekvatų vaiką iš asocialios šeimos muštynėms ir telefonais filmavo...Mokytoja,įžengusi į klasę pamatė,kad tas jau iškėlęs kėdę ruošiasi tvoti kitam vaikui per galvą..Instiktyviai išplėšusi kėdę,ji pliaukštelėjo tam chuliganui..Ir ką jūs manote-filmuota medžiaga;mokytoja smurtauja prieš mokinį,iškviečiama "Kakadu",rodoma per televiziją...Matyt turėjo stovėti ir žiūrėti...O mokytojai pašlijo sveikata,kainavo advokatai...Tai va,šitaip...

Anonimas

Anonimas portretas
Būtų šaunu, kad ugdymo įstaiga atliktų savo mokymo funkciją, o ne auklėjimo. Auklėti turėtų tėvai. Ši situacija nėra aiški, daug emocijų. Pačiai teko stebėti kaip auklėtoja stengdamasi apsaugoti kitus vaikus nuo siautėjančio vaiko, turėjo suėmus už riešo laikyti jį, o šis kritinėjo ir spardė auklėtoją.
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių