Telšių rajone uždaryti naminės degtinės „taškai“

  • Teksto dydis:

Telšių rajone policija aptiko naminės degtinės gamybos bei pardavimo vietas.

Policija teigia, kad nuo sausio 1-osios įsigaliojus Alkoholio kontrolės įstatymo pataisoms, policijos pareigūnai numatė, kad padaugėti nelegalaus alkoholio gamybos bei pardavimo atvejų, nusprendė tam užkirsti kelią.

Vykdytų prevencinių priemonių metu Telšių rajone, Pavandenės kaime, pas 59 metų vyrą aptikti 45 litrai nelegalaus alkoholio distiliato, išpilstyto į įvairios talpos plastikinius indus. Įtariama, kad vyras alkoholį laikė, turėdamas tikslą parduoti, skelbia policija.

Vieta, su dar didesniu neteisėtu alkoholio distiliato kiekiu, aptikta ir kitame Telšių rajono kaime – Juodėnuose. Sodyboje pas 45 metų vyrą apsilankę policijos pareigūnai aptiko ne tik 260 litrų nelegalaus alkoholio distiliato, įprastai vadinamo namine degtine, bet ir ūkiniame pastate įkurtą jo gamybos vietą.

Šalia sumontuotų įrenginių rasta ir 150 litrų rusvos spalvos raugo, paruošto tolesniam gamybos procesui. Policija sunaikino suvirintus bei sumontuotus įrenginius.

Dėl abiejų atvejų pradėti ikiteisminiai tyrimai.

Pernai nelegalus alkoholis Telšių rajone iš viso buvo rastas 39 kartus, pas asmenis aptikta 592,96 litrai neteisėto alkoholio distiliato, o naminės varykloje aptikta ir 8 tonos raugo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nuomonė

Nuomonė portretas
Pradėkit nuo savęs,imkit ir paskambinkit į policiją.

Kaimynas

Kaimynas portretas
Kaune , Alsėdzių 3, nuo Brežnevo laikų iki šiol veikia taškas, pirmam aukšte, vidurinėj laiptinėj po kaire. Niekam nerūpi, nors diena nakti eina išgert pijokai. Net laiptinės durys dar sovietinės, medinės, nes pijokai negalėtu užeit nežinodami kodo jeigu butu šarvo durys su kodine spyna. Todėl taip visos laiptinės kaimynai ir kenčia, net nei vienas neskundžia policijai kad prekiauja pilstuku.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių