Telšių policija padėkojo kelią neblaiviam vairuotojui blokavusiems vyrams

  • Teksto dydis:

Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato viršininkas Remigijus Rudminas už pilietiškumą ir pagalbą policijai įteikė padėką bei simbolinę prisiminimo dovanėlę neblaivų vairuotoją sulaikiusiam 31-erių telšiškiui.

Policija sako, kad tokia pati padėka pasieks ir 25-erių Kretingos rajono gyventoją. Abu vyrai gruodžio 20-ąją, apie 19.30 val., važiavę keliu Šiauliai-Palanga, neliko abejingi išvydę pavojingai manevruojantį „VW Passat“.

Gavę pranešimą apie galbūt neblaivų vairuotoją ir nuvykę į nurodytą vietą, Telšių policijos pareigūnai pastebėjo šalikelėje stovinčius tris automobilius. Paaiškėjo, kad neblaivų asmenį kelyje pastebėję pro šalį važiavę vairuotojai, neliko abejingi ir, blokuodami kelią, priverstinai sustabdė „VW Passat“.

Automobiliui sustojus, prie vairo sėdėjęs akivaizdžiai neblaivus 33 metų Telšių rajono gyventojas. Nuo jį sustabdžiusių asmenų bandė bėgti peršokdamas kelio atitvarus. Tačiau nugriuvęs nuo kelio sankasos ir susižalojęs ranką, vyras buvo priverstas kantriai laukti policijos pareigūnų.

Alkoholio kiekio matuokliu vairuotojui buvo nustatytas sunkus, 2,66 promilės, girtumas. Už vairavimą neblaiviam jam gresia baudžiamoji atsakomybė, jis taip pat patrauktas administracinėn atsakomybėn už važiavimą automobiliu, kuriam neatlikta techninė apžiūra.

Pareigūnai pastebi ir džiaugiasi, kad gyventojų pastangų ir sąmojingumo dėka, sulaukiama vis daugiau skambučių apie kelyje pastebėtus galimai neblaivius vairuotojus, kas leidžia operatyviai sureagavus į įvykį, užkirsti kelią galimoms eismo nelaimėms.

Telšių apskrities policijos viršininkas R. Rudminas dėkoja pilietiškiems gyventojams ir ragina visuomenę ir toliau būti aktyvia ir nepakančia aplink daromiems pažeidimams.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Čiubaka

Čiubaka portretas
vieną kart važiavau neblaivus su JAWA. Praėjo apie 20 metų ir aš tuo labai gailiuosi, bei smerkiu visus tuos kur su gramais padarytais (kad ir nedaug) varinėja.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių