Telefonus nuteistiesiems bandyta perduoti per prekes atvežusį automobilį

  • Teksto dydis:

Pravieniškių nuteistiesiems perduoti telefonus bei švirkštus bandyta per prekes atvežusį automobilį.

Ketvirtadienį apie 11.40 val. 3-iame sektoriuje Apsaugos ir priežiūros skyriaus pareigūnui stebint bei atliekant transporto priemonės į nuteistųjų parduotuvę atvežtų prekių patikrinimą, staiga pribėgo nuteistasis ir iš po mašinos paėmė du kvadratinius vamzdžius.

Pareigūnui operatyviai sureagavus, nuteistasis su vienu vamzdžiu buvo sulaikytas. Antrąjį jis spėjo permesti kitiems nuteistiesiems į lokalinį sektorių. Teritorijos ir patalpų apžiūros metu jo rasti nepavyko, pranešė Kalėjimų departamentas.

Kvadratiniai vamzdžiai su uždengtais galais magnetais buvo pritvirtinti prie transporto priemonės rėmo. Pareigūnų paimtame vamzdyje rastas didelis kiekis nuteistiesiems turėti draudžiamų daiktų: 21 mobiliojo ryšio telefonas, 6 SIM kortelės, 6 vienkartiniai švirkštai, 10 švirkštų adatų, viena laisvų rankų įranga ir vienas mobiliojo ryšio telefono įkroviklis.

Draudžiamus daiktus nuteistiesiems bandė perduoti ir lankytojai.

Antradienį apie 12.00 val. į trumpalaikį pasimatymą su nuteistuoju, bausmę atliekančiu 3-iame sektoriuje, atvyko D B. Prieš suteikdami pasimatymą, pareigūnai atliko jos patikrinimą bei jos asmeninių daiktų apžiūrą.

Apžiūros metu D.B. kosmetinėje rastas mobiliojo ryšio telefono įkroviklis ir ausinės. Tą pačią dieną į trumpalaikį pasimatymą su nuteistuoju, bausmę atliekančiu 3-iame sektoriuje, atvykusios I.R. patikrinimas bei  jos daiktų apžiūra baigėsi taip pat nuteistiesiems draudžiamų turėti daiktų radimu - pilietės I.R. rankinėje rasta SIM kortelė „Pildyk“ ir kortų kaladė.

Apie įvykius informuotas Kaišiadorių rajono policijos komisariato budėtojas. Į pasimatymus atvykusios D.B. ir I.R. bei transporto priemonės vairuotojas R.S. su paimtais draudžiamais nuteistiesiems daiktais perduoti policijos pareigūnams.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių