Telefonai nuteistiesiems keliavo duonoje

  • Teksto dydis:

Pravieniškių pataisos namuose pareigūnai aptiko duonoje paslėptus mobiliojo ryšio telefonus.

Jie aptikti prieš Naujųjų metų šventes sustiprinus nuteistiesiems neleistinų turėti daiktų patekimo kontrolę, pranešė Kalėjimų departamentas.

Penktadienį apie 9.35 val. Pravieniškių pataisos namų-atvirosios kolonijos 3-iame sektoriuje, bendradarbiaujant su Kriminalinės žvalgybos skyriaus ir Apsaugos ir priežiūros skyriaus pareigūnais, patikrinta transporto priemonė, kuri atvežė duoną į valgyklą.

Patikrinimo metu išskaptuotame duonos kepale rastas paketas su nuteistiesiems neleistinais turėti daiktais.

Išardžius paketą, jame rasti 7 mobiliojo ryšio telefonai, 2 mobiliojo ryšio telefonų antgaliai ir 2 mobiliojo ryšio telefonų krovikliai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Agnė

Agnė portretas
Ir dar: gal tegul kaliniai susimoka už nakvynę,už maistą,už elektrą ir karštą vandenį ir t.t.Nes kai kurie gyvena lyg apartamentuose ir už ačiū.

Agnė

Agnė portretas
Reikėtų kalėjime sėdintiems duoti kuo daugiau darbo.Jie turėtų ir savo pragyvenimui užsidirbti ir dar atidirbti už žmonėms padarytas skriaudas bei nuostolius.O dabar jie turi laiko rašinėti laškus į Strasburą ar reikalauti gyvenimo sąlygų gerinimui.Jie nežino,kad kai kurie žmonės sąžiningai dirbdami neišgali nudipirkti nei kompiuterių,nei išmaniųjų telefonų.Retas kalinys įsivaizduoja savo gyvenimą be šių dalykų.Tik darbinis auklėjimas jiems ir sekinantis.Mes laisvėje dirbame lyg arkliai,kad susimokėti mokesčius.O jie nelaisvėje, mūsų išlaikomi,ilsisi.Ir mokesčių našta negula ant jų pečių.Neteisybė.

Bachuru mustynes klube

Bachuru mustynes klube portretas
..I yout.ube iveskite mustynes boulingas
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių